MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Biologie in de Verenigde Canterbury Verenigd Koninkrijk

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

Studie in de biologie kan leiden tot een carrière in de gezondheidszorg, het onderwijs, milieubescherming en biotechnologie. Het kan ook vormen de basis van waaruit doctorale studie op het gebied van klinische of onderzoek voort te zetten.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Beste Master of Science Opleiding in Biologie in de Verenigde Canterbury in UK

2 Resultaten in Biologie, Canterbury Filter

MSc in Conservation and International Wildlife Trade

University of Kent, School of Anthropology & Conservation
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De MSc in Conservation and International Wildlife Trade biedt u de kennisbasis om handelsregulering en -beheer op zowel nationaal als internationaal niveau aan te pakken.

Lees meer

MSc in Conservation Biology

University of Kent, School of Anthropology & Conservation
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De MSc in Conservation Biology biedt u een kennisbasis en de praktische ervaring om problemen aan te pakken met betrekking tot het behoud van biodiversiteit en het beheer van ...

Lees meer