Filter
Masters of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Graduate Studies in Binnenhuisarchitectuur 2019

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Interieurarchitectuur heeft betrekking op wijzigingen die in een ruimte worden aangebracht. Het is nauw verwant aan het interieurontwerp omdat het zich bezighoudt met de esthetiek, maar een hogere betrokkenheid heeft bij veranderingen die de feitelijke structuur van het gebouw veranderen.

 

MSc in Binnenhuisarchitectuur

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Binnenhuisarchitectuur

Philadelphia University + Thomas Jefferson University

Interieurarchitectuur benadrukt hoe de binnenomgeving alle delen van het interieurvolume omvat en erkent de kruising tussen architectuur en interieurs. Het flexibele curr ... [+]

Interieurarchitectuur benadrukt hoe de binnenomgeving alle delen van het interieurvolume omvat en erkent de kruising tussen architectuur en interieurs. Het flexibele curriculum van dit programma kan op iedereen worden afgestemd, of je nu een niet-ontwerpdiploma hebt, of op eerdere academische of werkervaring wilt voortbouwen om jezelf een professionele voorsprong te geven. Door een balans tussen theorie en toepassing te bieden, dompelt dit programma je onder in de huidige technologieën en duurzame praktijken en bereid je je voor om onmiddellijk na je afstuderen lid te worden van het beroep, in een reeks van twee tot drie jaar (49-69 credits).

Het MSIA-curriculum helpt je om je leren in de praktijk te brengen. Je kunt deelnemen aan een stage / practicum-ervaring of je kennis en vaardigheden uitbreiden op keuzevakken zoals geavanceerde visualisatie, meubeldesign, decorontwerp, restauratie en rehabilitatie, duurzaam ontwerp, constructiebeheer en marketing.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands