45 MSc Opleidingen in Big Data 2024

MSc Opleidingen in Big Data 2024Filter
    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Heb jij een passie voor data én digitale technologie? Met de M.Sc. in Data Science op hbo-niveau ontwikkel je jezelf tot een data science expert. Van machine learning tot big data-systemen: je behandelt een breed scala aan onderwerpen die je helpen elk bedrijf vooruit te brengen. Jouw droombaan in data science wacht op je! Studeer online van waar je ook bent. Meer dan 70.000 studenten gingen je al voor.

    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus is bedoeld als een conversiemaster die je de mogelijkheid biedt om, ongeacht je eerdere vakgebied, een carrière in Data Science na te streven. Het zal je uitrusten met de vaardigheden, kennis, tools en technologie om een soepele overgang naar dit specialistische gebied te garanderen.

    • Bremen, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Data engineering is een opkomend beroep dat zich bezighoudt met big data-benaderingen van data-acquisitie, databeheer en data-analyse. De M.Sc. programma aan de Jacobs University biedt een fascinerend en diepgaand inzicht in de methoden en technologieën van dit snelgroeiende gebied.

    • Liverpool, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    30 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Vergroot je carrière in de informatica met een gespecialiseerde postdoctorale opleiding in big data-analyse.Dit online masterprogramma is ontworpen om studenten uit te rusten met expertise op een gebied van informatica dat recent en snel is gegroeid en waarin naar verwachting een aanzienlijk tekort aan vaardigheden zal zijn.

    • Toulouse, Frankrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Big Data, Marketing & Management bij Toulouse Business School , heeft tot doel een solide multidisciplinaire training te bieden om studenten te helpen met de nodige vaardigheden om de marketingproblemen van vandaag op te lossen en een essentieel onderdeel te worden van de besluitvorming van hun toekomstige bedrijf werkwijze.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Studenten voorbereiden als de nieuwe generatie managers die data begrijpen en vloeiend zijn in datagestuurde besluitvorming om echte problemen met Big Data in de digitale wereld van vandaag op te lossen. Optionele tweede master aan Boston University, VS (9 maanden)

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het afgelopen decennium is er een enorme vooruitgang geboekt in de moleculaire en biomedische technologie, wat heeft geleid tot een 'omics'-revolutie. Bioinformatica omvat de toepassing van wiskunde, statistiek en informatica op biologische en klinische scenario's. Algoritmen en softwaretools worden gebruikt om patiëntgerelateerde 'Big Data' te begrijpen en te interpreteren.

    • Irvine, Verenigde Staten

    Full time

    11 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Business Analytics (MSBA) van de Merage School bereidt je voor om te concurreren op het veelgevraagde veld van big data en bedrijfsanalyses in verschillende industrieën en over de hele wereld.

    • Paris, Frankrijk
    • Berlin, Duitsland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze MSc in Big Data en Business Analytics leidt je op tot expert in Business Analytics. Het primaire doel is om inzicht te geven in het belang van gegevens in de hedendaagse zakenwereld. De specialisatie omvat een interdisciplinair curriculum dat studenten helpt bij het opbouwen van de veelgevraagde technische, analytische en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om grote datasets te beheren en organisatorische veranderingen te stimuleren.

    • Montpellier, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De moderne economie wordt aangedreven door digitalisering die miljarden gegevens genereert. Bedrijven die snel beginnen met op big data-analyse gebaseerde groeistrategieën, bevinden zich in veel gunstige posities op de markt. Om een op big data-analyse gebaseerde groeistrategie te realiseren, hebben bedrijven datawetenschappers, experts en praktijkmensen nodig die kunnen helpen om zinvolle resultaten te bereiken met gestructureerde of ongestructureerde informatie die ze verzamelen. Deze specialisatie in Big Data en Kunstmatige intelligentie bereidt toekomstbestendige managers, datawetenschappers en leiders voor op digitale ondernemingen van de toekomst.

    • Maastricht, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De big data revolutie die een enorme impact op de maatschappij, organisaties en het dagelijks leven. De data-explosie is een enorme bron van nieuwe kansen voor bedrijven en particulieren.

    • Wrocław, Polen

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    De afgestudeerde heeft een grondige kennis van deze gebieden van natuurkunde, informatica en wiskunde die nuttig zijn voor het modelleren en oplossen van problemen met betrekking tot de analyse van grote informatiebronnen. De afgestudeerde kent de belangrijkste onderzoeksrichtingen op het gebied van analytics van grote datasets (Big Data Analytics), complexe systeemtheorie en statistische fysica.

    • Dallas, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een Master of Science in Applied Statistics and Data Analytics (MASDA) van de afdeling Statistische Wetenschappen van SMU bereidt je voor met de statistische basis en kritische denkvaardigheden om de problemen van vandaag aan te pakken en de problemen die vandaag de dag niet eens bestaan. Als je een achtergrond hebt die sterk is in de wiskunde, kan deze opleiding je helpen de volgende stap te zetten om door te stromen naar dit nieuwe en zeer gewilde vakgebied.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Recente technologische ontwikkelingen hebben geleid tot lagere hardwarekosten en het 'internet der dingen' heeft geleid tot een snelle explosie van de hoeveelheid gegevens die is gegenereerd in een groot aantal verschillende domeinen, waaronder gegevensgestuurde wetenschap, telecommunicatie, sociale media, grootschalige e-commerce, medische records en e-health. Big data verwijst naar het vermogen om deze enorme hoeveelheden uiterst heterogene structuur- en inhoudsgegevens te exploiteren die routinematig op een ongekende schaal worden gegenereerd uit een steeds groter wordende verscheidenheid aan gegevensbronnen.

    • Stirling, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Bouw uw kennis, vaardigheden en ervaring van data-analyse op voor een succesvolle zakelijke carrière in functies die datagedreven besluitvorming en analytisch inzicht vereisen.