MASTERSTUDIES

4 MSc Opleidingen in Beveiliging 2020

Veel carrière-gerichte mensen kiezen ervoor om na hun bacheloropleiding een Master of Science te volgen als ze geïnteresseerd zijn in aanvullende studie. Master of Science-programma's bieden vaak gericht onderzoek en de mogelijkheid om zich te specialiseren in een bepaald onderwerp van belang.

Toekomstige studenten kunnen zich afvragen: "Wat is een MSc in veiligheid?" Deze opleiding kan verschillende concentratiegebieden hebben, waaronder cyberveiligheid, noodbeheer, binnenlandse veiligheid, ontwerp van beveiligingssystemen en bedrijfsveiligheidsbeheer. Studenten kunnen cursussen volgen in management, computertechnologie en onderzoeksmethoden. Naast de bovenstaande onderwerpen kunnen discussies of seminars over juridische ethiek worden aangeboden. Regelmatig eindigt een masterdiploma in veiligheid met een scriptie of een stage.

Studenten die een Master of Science in Security verdienen, worden vaak bedreven in het snel beoordelen van een problematische situatie, het analyseren van opties en het pro-actief bewegen om het probleem in elk facet van hun leven op te lossen. Bovendien studeren ze meestal af met solide computertechnologische vaardigheden.

De kosten voor het behalen van een masterdiploma in veiligheid hangen af ​​van de duur van het programma en de kosten van de school. Programma's kunnen een tot twee jaar duren, en met deeltijd- en voltijdopties lopen de kosten sterk uiteen. Studenten moeten alle opties bekijken voordat ze er een kiezen.

Beveiliging is een bloeiende industrie, met veel opwindende carrièremogelijkheden voor studenten met een masterdiploma in beveiliging. De particuliere sector kan digitale forensische wetenschappers, systeem- of netwerkingenieurs en beheerders van datacenters inhuren. De overheid is vaak een nog grotere werkgever van MSc in beveiligingsgraden. Ze hebben vaak penetratietesters, cyberbeveiligingsanalisten, risicobeoordelings- en kwetsbaarheidsmanagers en auditors van informatiesystemen nodig.

Er zijn wereldwijd tal van scholen die een Master of Science in Security aanbieden. Online-opties zijn er voor diegenen die op afgelegen locaties wonen of de voorkeur geven aan flexibiliteit. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Beveiliging Filter

Master of Science in Applied Intelligence

Mercyhurst University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Deze graad biedt studenten de educatieve basis die nodig is om te slagen als inlichtingenanalisten in federale nationale veiligheidsagentschappen, particuliere defensiecontrac ...

Lees meer

Master's Degree-programma in veiligheids- en veiligheidsbeheer - veiligheidsmanagement en engineering

Tampere University
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Studenten die een major in veiligheidsmanagement en engineering hebben, ontwikkelen expertise in het management van veiligheids-, gezondheids- en milieurisico's en bedrijfsris ...

Lees meer

MSc in Defensie en Veiligheid (Engineering)

Cranfield University
MSc
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus
Online

Het Defensie- en Beveiligingsprogramma biedt drievoudige streams om gemengd, flexibel onderwijs te bieden dat geschikt is voor een reeks leerders die zich bezighouden met de c ...

Lees meer

Master's Degree Programma in Beveiliging en Veiligheid Management - Beveiligingsbeheer

Tampere University
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De complexe en snel veranderende beveiligings- en veiligheidsomgeving, voortdurende technologische vooruitgang en nieuwe behoeften met betrekking tot bedrijfsrisicobeheer, arb ...

Lees meer