Master of Science Programma's in Besturingssystemen 2020

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het voortzetten van hun studie na een Bachelor of Science, is een Master of Science meestal de volgende stap. Het kan een diepere duik toelaten in de kennis en vaardigheden die vereist zijn voor hoger betaalde banen. Een vereiste voor een doctor in de wetenschappen, een master bereidt studenten vaak voor op nieuwe niveaus van kritisch denken en verantwoorde… Meer informatie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het voortzetten van hun studie na een Bachelor of Science, is een Master of Science meestal de volgende stap. Het kan een diepere duik toelaten in de kennis en vaardigheden die vereist zijn voor hoger betaalde banen. Een vereiste voor een doctor in de wetenschappen, een master bereidt studenten vaak voor op nieuwe niveaus van kritisch denken en verantwoordelijkheid.

Wat is een MSc in besturingssystemen? Deze graad kan betrekking hebben op de vele aspecten van computernetwerken, systeemanalyse en informatieverwerking en -beheer. Een student kan onderwerpen bestuderen zoals ontwerptheorie, computergraphics en opkomende computertechnologieën. Studieprogramma's worden vaak afgesloten met een sluitstuk- of afstudeerproject waarmee de student een aandachtsgebied kan kiezen voor gericht onderzoek.

Studenten met een MSc in besturingssystemen beschikken vaak over uitstekende analytische vaardigheden om veel van de problemen in het leven te kunnen begrijpen en oplossen. Ze kunnen ook computernetwerken ontwerpen en superviseren.

De kosten van een master in besturingssystemen variëren sterk, afhankelijk van de school en de lengte van het programma. Studenten moeten het aanbod van elke school en de kosten voor de beste match onderzoeken.

Studenten met een diploma in besturingssystemen zijn meestal goed voorbereid op toekomstige carrières, omdat bedrijven steeds meer afhankelijk zijn van computersystemen om hun werk te doen. Mogelijke beroepen die openstaan ​​voor afgestudeerden zijn onder andere software-engineers, managementconsultants, computerinformatietechnologen en senior systeembeheerders. De vraag naar dit type werknemer groeit en zal dit waarschijnlijk ook in de nabije toekomst blijven doen.

Een Msc in besturingssystemen kan een slimme keuze zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van computers, netwerken en de ontwikkeling van computersystemen. Talrijke locaties over de hele wereld, evenals online programma's, bieden deze cursus. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
University of St Andrews
Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

De MSc in computercommunicatiesystemen is een geavanceerde, op onderzoek gebaseerde cursus die studenten rust met een grondig begrip van de technologieën, protocollen en syste ... +

De MSc in computercommunicatiesystemen is een geavanceerde, op onderzoek gebaseerde cursus die studenten rust met een grondig begrip van de technologieën, protocollen en systemen waarmee computergestuurde apparaten kunnen communiceren in zeer diverse en heterogene contexten. -
MSc
Voltijd
Deeltijd
Engels
14 sep 2020
15 apr 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here