$close

Filters

Resultaten weergeven

2 Masters of Science (MSc's) in Beroepsrecht 2022

De term "MSc" staat voor Master of Science. Dit is een geavanceerde opleiding gericht op de wetenschappen, in tegenstelling tot de kunsten. Het maakt loopbaanontwikkeling op specifieke gebieden mogelijk, meestal die gerelateerd aan wetenschap of technologie. Wat is een MSc in professionele wetgeving? Deze graad richt zich specifiek op de kruising tussen wet en verschillende aspecten van het bedr… Meer informatie

De term "MSc" staat voor Master of Science. Dit is een geavanceerde opleiding gericht op de wetenschappen, in tegenstelling tot de kunsten. Het maakt loopbaanontwikkeling op specifieke gebieden mogelijk, meestal die gerelateerd aan wetenschap of technologie.

Wat is een MSc in professionele wetgeving? Deze graad richt zich specifiek op de kruising tussen wet en verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Als u ervoor kiest om deze graad te behalen, kunt u onderwerpen zoals de wet bestuderen die betrekking heeft op handel, internationale handel en internationale betrekkingen, evenals op het snijvlak met financiën en management. Sommige juridische studieprogramma's kunnen concentraties in de overheid, ondernemerschap of andere onderwerpen bieden.

Een MSc in de professionele wet kan u toelaten om een ​​aantal belangrijke vaardigheden aan te scherpen, zoals leiderschap, interpersoonlijke communicatie en sterke probleemoplossende vaardigheden. Hoewel deze op veel gebieden van het leven misschien nuttig kunnen zijn, zijn ze waarschijnlijk vooral gunstig voor een carrière in de zakenwereld.

De kosten voor elk gevorderd diploma, inclusief de MSc in professionele wetgeving, kunnen sterk variëren, afhankelijk van het specifieke programma. Aangezien financiën een factor zijn voor veel studenten, is het aan te bevelen dat u de exacte kosten van elk programma krijgt voordat u het selecteert.

Mensen die een MSc in Professional Law behalen, kunnen een groot aantal professionele mogelijkheden tot hun beschikking hebben. Met deze graad kunt u bijvoorbeeld werken als een manager, een marketeer of een financiële planner. Je kunt het ook gebruiken als een stap in de richting van een andere graad, mogelijk een JD om uiteindelijk te oefenen als advocaat, of een MBA of Master in Accounting om een ​​bedrijfseigenaar te worden.

Er zijn veel manieren om een ​​MSc Professional Law te volgen. Het is een groeiend veld en meer instellingen bieden dit soort diploma dan ooit tevoren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
World Maritime University
Malmö, Zweden

Het programma leidt toekomstige maritieme en oceaanleiders op en versterkt de capaciteit van nationale overheden in ontwikkelingslanden.

Het programma leidt toekomstige maritieme en oceaanleiders op en versterkt de capaciteit van nationale overheden in ontwikkelingslanden. -
MSc
Voltijds
10 - 14 maanden
Engels
sep 2022
Campus
 
Universiti Utara Malaysia
Alor Setar, Maleisië +1 Meer

Het doel van dit programma is om afgestudeerden met voorkennis, professionele en analyticalskills produceren, en hen voorbereiden op de uitdagingen van het beheer van de organ ... +

Het doel van dit programma is om afgestudeerden met voorkennis, professionele en analyticalskills produceren, en hen voorbereiden op de uitdagingen van het beheer van de organisatie in de huidige mondiale milieu. -
MSc
Voltijds
Engels
Campus