$close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Programma's in Beeldende kunst 2023

Een MSc of Master of Science is een postuniversitair diploma dat de student naar een professioneel competentieniveau leidt in een gekozen vakgebied. De studie is meestal op onderzoek gebaseerd en een scriptie is normaal gesproken vereist om het programma te voltooien. Wat is een MSc in Fine Arts? Een Master of Fine Arts is een gevorderde graad op een creatief gebied. Er zijn aanwijzingen die bin… Meer informatie

Een MSc of Master of Science is een postuniversitair diploma dat de student naar een professioneel competentieniveau leidt in een gekozen vakgebied. De studie is meestal op onderzoek gebaseerd en een scriptie is normaal gesproken vereist om het programma te voltooien.

Wat is een MSc in Fine Arts? Een Master of Fine Arts is een gevorderde graad op een creatief gebied. Er zijn aanwijzingen die binnen deze graad kunnen worden gekozen, waaronder tekenen, schilderen, beeldhouwen, keramiek, grafisch ontwerp, handwerk, textielkunst, filmmaken, fotografie, architectuur, dans, uitvoerende kunsten en meer. Het duurt doorgaans twee tot drie jaar om dit type programma af te maken, omdat studenten veel voorbeelden van hun werk moeten maken en feedback van hun professoren en klasgenoten moeten ontvangen om vooruitgang te kunnen tonen in hun kunstvorm.

Het behalen van een masterdiploma geeft afgestudeerden de mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren, een indrukwekkender portfolio te creëren en hun zelfvertrouwen in hun gekozen carrière te vergroten. Bovendien kan deze graad de afgestudeerde helpen om serieuzer genomen te worden, om vaker in aanmerking te komen voor een baan en zelfs de kans om een ​​hoger loon te verdienen vergroten.

De post-graduate studie van Fine Arts kan sterk variëren, afhankelijk van de instelling en de locatie, evenals de lengte van het gekozen programma. Het kiezen van een online cursus kan vaak helpen om de totale kosten te verlagen.

Deze graad kan studenten voorbereiden op een aantal carrières, waaronder kunstenaar, acteur, producent, regisseur, schrijver, journalist, fotograaf, architect en professor, onder anderen. Het is ook een goede voorbereiding op posities in verkoop of management bij bedrijven die zijn geassocieerd met beeldende kunst zoals galeries, musea, kranten, tijdschriften en reclamebureaus. Door de nodige tijd en toewijding in te bouwen om een ​​gestructureerd diploma te behalen, kan de afgestudeerde beter verkoopbaar worden.

Er zijn een aantal instellingen in landen over de hele wereld die online een master in beeldende kunst aanbieden. Dit is vooral handig voor mensen die flexibiliteit nodig hebben of die niet in de buurt van een universiteit wonen die dit diploma aanbiedt. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Boston University Wheelock College of Education & Human Development
Brookline, Verenigde Staten

De Master of Fine Arts in Sculpture biedt de tools en taal voor studenten om rigoureuze denkers en kunstenaars te worden in de eenentwintigste eeuw. Het programma verweeft de ... +

De Master of Fine Arts in Sculpture biedt de tools en taal voor studenten om rigoureuze denkers en kunstenaars te worden in de eenentwintigste eeuw. Het programma verweeft de belangrijke eisen van creatieve productie, intellectueel en theoretisch onderzoek en kritische betrokkenheid bij culturele geschiedenis en het hedendaagse kunstdiscours. -
MSc
Voltijds
Engels
Campus