$close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science Programma's in Bedrijfseconomie in Noord-Amerika 2022

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel. Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelij… Meer informatie

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Master of Science in Bedrijfseconomie in Noord-Amerika

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Carnegie Mellon University Tepper School of Business
Pittsburgh, Verenigde Staten

De Tepper School of Business aan de Carnegie Mellon University heeft zijn online Master of Science in Business Analytics (MSBA) opgebouwd met deze primaire doelstellingen:

De Tepper School of Business aan de Carnegie Mellon University heeft zijn online Master of Science in Business Analytics (MSBA) opgebouwd met deze primaire doelstellingen: -
MSc
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online