Filter
Masters of Science
Frankrijk Aix-en-Provence Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master of Science Programma's in Bedrijfscommunicatie in de Verenigde Aix-en-Provence Frankrijk

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Corporate Communication is een deelgebied van de algemene communicatie en gaat over hoe mensen en bedrijven met elkaar omgaan. Dit veld is zeer flexibel en kan omgaan met interne of externe aangelegenheden van een bedrijf.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Beste Master of Science Opleiding in Bedrijfscommunicatie in de Verenigde Aix-en-Provence in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bedrijfscommunicatie, Aix-en-Provence

Graden
Plaats
Frankrijk
Aix-en-Provence
Studievorm
Tempo
IAE Aix Graduate School of Management

Corporate communicatie is in ontwikkeling; Zij wijst op het adviseren van managers om hen te betrekken bij het ontwerp en beheer van strategieën en processen in Communica ... [+]

MSc - Corporate Communication & Change Management

"Corporate communicatie evolueert, en wijst hij op het adviseren van managers om hen te betrekken bij het ontwerp en beheer van strategieën en de mededeling en veranderingsproces.

In dit verband is het doel van deze MSc is de deelnemers leveren algemene training georiënteerde management en internationaal; zijn bias, tussen de expertise en management, is om de strategische positionering van communicatie manager in het bedrijfsleven te bevorderen. "

Kiane Goudarzi & Marie MARIN, onderwijs bestuur

Objectief

Het doel van dit programma is om gespecialiseerde opleiding te leveren aan deelnemers oriented management en internationaal. Tussen expertise en management, dat is gericht op:... [-]

Frankrijk Aix-en-Provence
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands