Filter
Masters of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 4 MSc's in Bedrijfscommunicatie 2019

Een postdoctorale opleiding als een Master of Science (MSc) is een geweldige kans voor studenten om uit te breiden op de kennis die ze al op school opgedaan. Tijdens hun studie, zijn ze waarschijnlijk waardevolle vaardigheden die hen zal helpen in hun verdere studie of carrière te krijgen.

Wat is een MSc in Corporate Communication? Dit is een spannend programma voor business-minded mensen die geïnteresseerd zijn in het beheer van de relaties van bedrijven over de hele wereld. Communicatie speelt een belangrijke rol in het succes van deze bedrijven, en dit programma is ontworpen om studenten te helpen krijgen de vaardigheden en kennis die nodig is om effectieve leiders en communicatoren geworden. Enkele van de onderwerpen die onder meer onderhandelen, reputatie management, change management, reclame, maatschappelijke verantwoordelijkheid, werknemer communicatie, en nog veel meer. Sommige programma's hebben specifieke cursus vereisten om deel te nemen.

Er zijn verschillende voordelen die komen met het bestuderen van corporate communicatie.Veel van de programma's te leren waardevolle vaardigheden die nodig zijn op de werkplek van vandaag. Dus, veel studenten hebben een gemakkelijkere tijd vinden van een baan na het afstuderen. Dit type opleiding is ook een interessant en lonend specialiteit voor mensen met een zakelijke achtergronden.

De kosten van inschrijving in een corporate communicatie programma varieert afhankelijk van waar je kiest naar school te gaan. Want er zijn scholen over de hele wereld, is het een goed idee om collegegeld kosten met elkaar universitair onderzoek.

Na het behalen van dit programma, de studenten hebben meestal meerdere carrièremogelijkheden. Voorkomende job functies omvatten het werken in strategisch management, organisatie-reputatie, crisisbeheersing, public relations, en nog veel meer. Elke baan heeft verschillende vaardigheden eisen afhankelijk van het bedrijf, moet dus geïnteresseerde kandidaten banen te onderzoeken om te bepalen wat de mogelijkheden zijn ze het meest in aanmerking.

Als u geïnteresseerd bent in het bestuderen van corporate communicatie op het masterniveau zijn, dan moet je de verschillende programma's online onderzoek om de juiste keuze voor u te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Bedrijfscommunicatie

IAE Aix Graduate School of Management

Corporate communicatie is in ontwikkeling; Zij wijst op het adviseren van managers om hen te betrekken bij het ontwerp en beheer van strategieën en processen in Communica ... [+]

MSc - Corporate Communication & Change Management

"Corporate communicatie evolueert, en wijst hij op het adviseren van managers om hen te betrekken bij het ontwerp en beheer van strategieën en de mededeling en veranderingsproces.

In dit verband is het doel van deze MSc is de deelnemers leveren algemene training georiënteerde management en internationaal; zijn bias, tussen de expertise en management, is om de strategische positionering van communicatie manager in het bedrijfsleven te bevorderen. "

Kiane Goudarzi & Marie MARIN, onderwijs bestuur

Objectief

Het doel van dit programma is om gespecialiseerde opleiding te leveren aan deelnemers oriented management en internationaal. Tussen expertise en management, dat is gericht op:... [-]

Frankrijk Aix-en-Provence
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Middlesex University London

Het belang van marketing communicatie in het leveren van duidelijke, consistente en concurrerende boodschappen over de organisatie en haar producten is cruciaal voor het ... [+]

In meerdere sectoren het gebruik van multi-channel communicatie strategieën groeit en dit is dus de vraag naar professionals met ervaring in deze spannende gebied. Reflecterende deze behoefte aan een meer zakelijke perspectief en strategische benadering van communicatie deze cursus, ontwikkeld in samenwerking met experts uit de industrie, is bedoeld voor pas afgestudeerden met een achtergrond in marketing, media, management en sociale wetenschappen, en praktijkmensen op zoek naar loopbaanontwikkeling. De cursus heeft ook een sterke nadruk op de toepassing van de theorie naar de praktijk door middel van activiteiten zoals real-life case studies, probleemoplossende oefeningen en een week in woonwijken met professionals uit de industrie van de cursus richt zich op drie onderdelen toets om het veld; 'Strategische Analyse en Thinking' verbetert de kennis van de markten, en de toepassing van kritische en analytische methoden bij het oplossen van communicatieproblemen; 'Execution' ontwikkelt vaardigheden rond het schrijven en presenteren van communicatieplannen en reclame slips; en 'Extra, Media and Settings' contextualiseert het gebruik van zowel traditionele en innovatieve vormen van communicatie in verschillende settings, zowel maatschappelijk, nationaal en mondiaal.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen UK Online
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Middlesex University London

... [+]

Inhoud

UK & EU

DIPLOMA

U bent van harte welkom om van toepassing als u niet beschikt over een formele kwalificatie, maar hebben uitgebreide marketing ervaring. U kan nodig zijn om een ​​GMAT-score van 550 te maken (of hoger) en / of komen voor een gesprek.

DIPLOMA

[-]
Verenigd Koninkrijk UK Online Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
USI Università della Svizzera italiana

Daarom draagt ​​het beheer van de reputatie van het kapitaal van de organisatie, een belangrijke factor die van invloed het vermogen van een organisatie om strategisch ... [+]

Daarom draagt ​​het beheer van de reputatie van het kapitaal van de organisatie, een belangrijke factor die van invloed het vermogen van een organisatie om strategische middelen aan te trekken. In dit is een strategische partner van andere zakelijke functies: bijvoorbeeld in het beheren van relaties met investeerders, het een wisselwerking met financiële managers; in de omgang met overheden en toezichthouders, maar werkt samen met juridische diensten; in kwesties van identiteit en bedrijfscultuur, deze partners met human resources specialisten; in de communicatie met klanten is samen met verkopers, etc. Corporate communicatie specialisten moeten dus stevig algemeen management vaardigheden te verwerven om hun rol doeltreffend te kunnen uitvoeren.... [-]

Zwitserland Lugano
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands