close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science Opleidingen in Aziatisch Bedrijfsleven 2021

Een Master of Science (MSc) is een opleiding die studenten wil voorzien van een uitgebreide kennis van een studiegebied, meestal in een technische of wetenschappelijke discipline. Het programma is bedoeld om geleerden voor te bereiden op succes in een professionele carrière met betrekking tot het gebied van studie, alsmede voor persoonlijke groei. Wat is een MSc in Asian Business? De focus van… Meer informatie

Een Master of Science (MSc) is een opleiding die studenten wil voorzien van een uitgebreide kennis van een studiegebied, meestal in een technische of wetenschappelijke discipline. Het programma is bedoeld om geleerden voor te bereiden op succes in een professionele carrière met betrekking tot het gebied van studie, alsmede voor persoonlijke groei.

Wat is een MSc in Asian Business? De focus van dit brede veld is vaak om deelnemers aan het programma te informeren over de zakelijke omgeving van de Aziatische wereld. Programma's kunnen zich intensief richten op een bepaald land, of zelfs op een specifieke stad. Programma's concentreren zich vaak op China, Japan, Zuid-Korea of ​​een aantal landen in de regio. De economische omstandigheden van het gebied, voorschriften, geschiedenis, instellingen en het bankwezen worden meestal diepgaand besproken door middel van lezingen, seminars en veldwerk.

De voltooiing van dit programma kan een afgestudeerde met uitgebreide kennis van de onderzochte geografische locatie uitrusten, waardoor een beter cultureel begrip mogelijk wordt, wat op zijn beurt de professionele relaties zou kunnen versterken. Bekendheid met de Aziatische instellingen en onderzoeksvaardigheden kan de afgestudeerde in staat stellen om inzichten te ontwikkelen die leiden tot bedrijfsoplossingen, resulterend in loopbaanontwikkeling.

Kosten voor postdoctorale programma's in Aziatische studies kunnen aanzienlijk fluctueren, afhankelijk van verschillende factoren. Een grondig onderzoek van de kosten aan elke universiteit is vaak de beste zet.

Een MSc in Asian Business biedt meestal een royale reeks carrièremogelijkheden. De vraag naar afgestudeerden met een professionele kennis van Chinese of Japanse bedrijfspraktijken is vaak hoog geweest. Bedrijven met uitgebreide internationale connecties kunnen afgestudeerden van dit programma aannemen als economen, leningofficieren, onderzoekers, internationale verzekeraars, makelaars, hotelmanagers en bedrijfsadviseurs.

Een groot aantal postdoctorale programma's in Aziatische studies met een groot aantal focussen worden aangeboden aan veel hoger-onderwijsinstellingen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
SOAS University of London
Londen , Verenigd Koninkrijk

Alle cursussen aangeboden door het Departement Economie benaderen het onderwerp vanuit een ontwikkelingsperspectief. Studenten van de MSc Economics met verwijzing naar Zuid-Az ... +

Alle cursussen aangeboden door het Departement Economie benaderen het onderwerp vanuit een ontwikkelingsperspectief. Studenten van de MSc Economics met verwijzing naar Zuid-Azië zullen cursussen volgen over Macro-economie, Micro-economie, Econometrie en Groei en Ontwikkeling. Daarnaast moeten studenten twee cursussen volgen die zijn gewijd aan de studie van de economie van Zuid-Azië, evenals een optionele module en een proefschrift in toegepaste economie met een focus op een of meer landen van Zuid-Azië. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op