MASTERSTUDIES

Master of Science in Automatisering in Zweden

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Automatisering verwijst naar de geautomatiseerde controle van de verschillende machine producten. Ieder programma 's scholen varieert, maar klassen kunnen machine dynamiek, productie analyse, verwarming fundamentals, computer geïntegreerde productie en computer-aided design. Instructie vindt vaak plaats in zowel een klaslokaal en laboratorium setting.

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

Master of Science Opleiding in Automatisering in Zweden

2 Resultaten in Automatisering, Zweden Filter

MSc in onderhoudstechniek

Luleå University of Technology
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Effectieve bedrijfs- en onderhoudsprocessen zijn erg belangrijk voor een duurzame toekomst. Deze masteropleiding is ontworpen om te voldoen aan zowel industriële als academisc ...

Lees meer

MSc in Intelligent Automation

University of Skövde
MSc
01 sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 apr 2020
Engels
Campus

This program gives you the prerequisites for a leading role in the future smart factory where digitization and virtual tools affect the daily work of both supervisors and oper ...

Lees meer