20 MSc Opleidingen in Automatisering / Autonome Systemen 2024

MSc Opleidingen in Automatisering / Autonome Systemen 2024Filter
    • Turku, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De major Robotics and Autonomous Systems biedt een competitieve vaardigheden en diepgaande kennis op het zeer relevante gebied van op Internet of Things (IoT) gebaseerde slimme en autonome ingebedde systemen, met de belangrijkste toepassingsgebieden in mobiele robotsystemen en slimme omgevingen.

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van dit programma is om studenten voor te bereiden op het ontwerp en de ontwikkeling van software voor intelligente systemen, waaronder bijvoorbeeld zelfrijdende auto's. Studenten zullen up-to-date kennis opdoen in een van de snelstgroeiende en dominante technologische trends van de toekomst. De training biedt studenten de mogelijkheid om waardevolle kennis en competenties te verwerven op het gebied van softwaretechnologie, real-time systemen, kunstmatige intelligentie, robotica en deep learning, datamining, computerbeeld- en signaalverwerking, procesbesturing, computergraphics en vision. Keuzevakken omvatten GIS-systemen, beveiligingskwesties van autonome systemen en industriële wiskunde. Studenten worden betrokken bij het werk van de onderzoekslaboratoria en kunnen werken aan echt industrieel onderzoek samen met professionals van toonaangevende bedrijven die geïnteresseerd zijn in autonome systemen en autonoom rijden.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Dit programma is bedoeld om afgestudeerden te voorzien van gedegen technische vaardigheden om automatiseringssystemen voor fabrieken, industriële processen, mechatronische apparaten, distributienetwerken en milieusystemen te ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren.

    • Stade, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    De opleiding Digitalisering en Automatisering is bedoeld voor afgestudeerden van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, informatica en industriële techniek. Op het gebied van robotica, programmeren en technologie maak je kennis met nieuwe ontwikkelingen en toekomstgerichte onderwerpen. De bijzondere kenmerken van het nieuw gecreëerde curriculum zijn de geavanceerde studie-inhoud en gevarieerde onderwijsactiviteiten, zoals interactieve colleges en praktische experimenten.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Computational Cognitive Science is uniek in zijn combinatie van kunstmatige intelligentie, cognitieve wetenschap en modellering, taal- en spraaktechnologie en computationele neurowetenschappen. Ook is onze faculteit de thuisbasis van de Nobelprijswinnaar voor Scheikunde 2016, Ben Feringa, en de Nobelprijswinnaar voor Natuurkunde, Frits Zernike.

    • Gdańsk, Polen

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Cursussen richten zich op de belangrijkste onderwerpen van de moderne besturingstheorie, zoals optimale besturing, stochastische besturing, robuuste besturing, fuzzy-besturing en adaptieve besturing, evenals op de problemen van systeemidentificatie en adaptieve signaalverwerking.

    • Norrmalm, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma biedt u de voorwaarden voor een leidende rol in de toekomstige slimme fabriek waar digitalisering en virtuele tools het dagelijkse werk van zowel supervisors als operators beïnvloeden.

    • Sankt Augustin, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Autonomie, aanpassingsvermogen en netwerkintegratie zijn karakteristieke kenmerken van complexe IT-systemen. Conventionele besturingssystemen en architecturen zijn niet langer voldoende om het potentieel van deze technologieën volledig te realiseren, noch zijn ze voldoende om de complexiteit van dergelijke systemen onder de knie te krijgen. Het internationale programma 'Autonomous Systems' biedt veelzijdige training op het gebied van kunstmatige intelligentie en robotica, die een hele reeks problemen op het gebied omvat.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De opkomst van robotintelligentie verandert onze wereld. Van transport tot gezondheidszorg tot productie, organisaties ontdekken manieren om de taakuitvoering te verbeteren en complexe uitdagingen op te lossen. Doe mee met de revolutie met onze MSc Robotics and Automation postdoctorale opleiding. Deze praktische en relevante cursus biedt een sterke basis in regeltechniek en intelligente systeemconcepten en wordt aanbevolen voor professionele en technische afgestudeerden uit de industrie die specialistische kennis willen ontwikkelen en een op robotica gerichte vaardigheden willen opbouwen.

    • Medford, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Naarmate intelligente autonome robots steeds meer onderdeel worden van ons leven, probeert het veld van mens-robotinteractie alle aspecten van interacties tussen mens en robot te begrijpen en te verbeteren.

    • Oulu, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Sustainable and Autonomous Systems is een nieuw masterprogramma om experts op te leiden die de behoeften en kansen van duurzame ontwikkeling in autonome systemen kunnen overwegen.

    • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc Robotics bij Heriot-Watt zal de studenten training geven in kernelementen van moderne robotica en autonome systemen. Deze eenjarige postdoctorale master in robotica zal studenten uitrusten om in de industrie te werken in gebieden waar robots kunnen worden gebruikt om de productiviteit te verbeteren, transport te transformeren, in extreme omgevingen te werken en de kwaliteit van leven te verbeteren.

    • Pavia, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De masteropleiding biedt hoog niveau onderwijs aan afgestudeerde studenten met een bachelor in elektrotechniek of wetenschappelijke disciplines.

    • Odense, Denemarken

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Met een masterdiploma krijg je technische competenties en algemene kennis op gebieden zoals informatica, elektronica, technologie voor onbemande luchtsystemen en robotica, gecombineerd met het vermogen om geavanceerde en hoogtechnologische contexten te begrijpen.

    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc Robotics and Autonomous Systems zijn ontworpen om studenten uit te rusten met de geavanceerde kennis en vaardigheden die nodig zijn om de innovatieve oplossingen te ontwikkelen die vereist zijn door de opkomende wereldwijde industrie in robotica en autonome systemen (RAS), en in vele andere sectoren waar RAS-vaardigheden van toepassing zijn. Dit kunnen robotica en automatisering in de landbouw, voedselverwerking, transport, logistiek, productie, gezondheidszorg en nucleair zijn.