Deeltijd Master of Science in Automatisering / Autonome Systemen Europa

Top Deeltijd Master of Science Programma's in Automatisering / Autonome Systemen 2019 Europa

Automatisering / Autonome Systemen

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

De afgestudeerden in MSc Automatisering / Autonome Systemen hebben een krachtige achtergrond in de klassieke techniek gebieden, zoals thermodynamica, mechanica, elektrische aandrijvingen, automatische controle, en in de disciplines van de data-en telecommunicatie-technologie, zoals informatica, elektronica, communicatie-systemen.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Euraziƫ. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

MSc Deeltijd in Automatisering / Autonome Systemen Europa

Lees meer

Msc / PGDip / PGCert in mechatronica & automatisering

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
Campus Deeltijd 1 - 2 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze cursus biedt u een brede introductie in de problemen ondervonden en technieken die nodig zijn in het ontwikkelen van geavanceerde mechatronische producten en automatiseringssystemen. Mechatronica en automatisering wordt een steeds belangrijker discipline in de hedendaagse digitale samenleving. Nieuwe producten zijn ontworpen toepassing van mechatronische principes. Consumenten en de samenleving hebben enorm geprofiteerd van deze nieuwe intelligente producten die ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Mechatronics & Automation

Deze cursus biedt u een brede introductie in de problemen ondervonden en technieken die nodig zijn in het ontwikkelen van geavanceerde mechatronische producten en automatiseringssystemen.

Mechatronica en automatisering wordt een steeds belangrijker discipline in de hedendaagse digitale samenleving. Nieuwe producten zijn ontworpen toepassing van mechatronische principes. Consumenten en de samenleving hebben enorm geprofiteerd van deze nieuwe intelligente producten, waaronder:

de nieuwste mobiele telefoons met mechatronische functies intelligente robot stofzuigers intelligente rolstoelen

Deze cursus leidt u naar:

lead ontwikkeling mechatronische en automatisering product dragen als teamleden toekomstige mechatronische productontwikkeling bieden expertise mechatronische "specialisten" ... [-]