Filter
Masters of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 9 Masters of Science (MSc's) in Astrofysica 2019

Een meester 's graad betekent dat een student een volledig begrip van hun vakgebied heeft bereikt. Omdat een bachelordiploma is nodig voordat u kunt zich inschrijven in een master programma 's, veel studenten kiezen om hun opleiding na het afstuderen blijven door het verdienen van deze graad. Het is bedoeld om studenten voor te bereiden op hun loopbaan.

Wat is een MSc in astrofysica? Astrofysica is een van de takken van de ruimte wetenschap die zich bezighoudt met de aard van het universum. Programma's die zich richten op de astrofysica beginnen meestal met de basis van de astronomie, en dan verhuizen naar het bestuderen van de uitbreiding, geboorte, en de eigenschappen van lichamen in de ruimte, met inbegrip van de studie van de energie en dynamiek. Er is vaak een prioriteit gelegd op het proberen om mensen te ontwikkelen 'begrip van het vroege heelal. Cursussen in de wiskunde en natuurkunde kan ook nodig zijn.

Wat ligt buiten onze wereld is een van de meest mysterieuze vragen.Studenten die astrofysica voordeel bestuderen door het aanpakken van deze vraag hoofd op en het helpen bewegen ons begrip als soort naar voren. Het is zeer vervullen van werk dat de basis voor buitenaardse reizen bouwt.

Net als de meeste majors, studeren astrofysica varieert in de kosten sterk. Vele factoren, zoals het programma, school, en het land van de studie, kan collegegeld en andere kosten te beïnvloeden. Voordat u zich inschrijft, moet u uw opties te onderzoeken om een ​​programma dat past bij uw budget.

De meeste afgestudeerden kiezen voor een carrière in de observatie en het onderzoek voort te zetten. Bij het werken in een laboratorium of bij een overheidsinstelling, wetenschappers verzamelen en informatie over de kosmos te analyseren. Er is ook een grote populatie die ervoor kiest in het onderwijs, wat vooral haalbaar voor astrofysica afgestudeerden te gaan. Het werk van dit type kan worden in een universiteit of een andere instelling of het kan in een museum als curator.

Om je studie te beginnen in de astrofysica, start onderzoek naar verschillende programma's.Als u geïnteresseerd bent, te beginnen vandaag. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

9 Resultaten in Astrofysica

University of Amsterdam

Het tweejarig traject Astronomie en Astrofysica in de master Physics and Astronomy, een joint degree met de Vrije Universiteit Amsterdam, biedt u een grondige training in ... [+]

Het tweejarig traject Astronomie en Astrofysica in de master Physics and Astronomy, een joint degree met de Vrije Universiteit Amsterdam, biedt u een grondige training in zowel de observationele als de theoretische aspecten van moderne astronomie en astrofysica. Het dynamische veld van astronomie en astrofysica wordt momenteel wereldwijd steeds belangrijker. Nieuwe generaties instrumenten - gelegen op het aardoppervlak en in de ruimte - stellen ons in staat om de oorsprong, de structuur en de evolutie van planeten, sterren, sterrenstelsels en het universum op een diepgaandere manier te bestuderen dan ooit tevoren.

Is Astronomie en Astrofysica in Amsterdam het nummer voor mij?

Als je graag wilt ontdekken hoe de wetten van de natuurkunde in het universum uitkomen, zijn astronomie en astrofysica wellicht het juiste pad voor jou. Vanzelfsprekend moet je een stevige achtergrond hebben op het gebied van natuurkunde en wiskunde op bachelorniveau (met op zijn minst enige basiskennis van de astronomie). Verder heb je een sterke interesse in:... [-]

Nederlanden Amsterdam
September 2019
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Astrophysics stelt studenten in staat om ervaring op te doen in de kerngebieden van astrofysica om de nodige onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen om astrofysis ... [+]

De MSc in Astrophysics stelt studenten in staat om ervaring op te doen in de kerngebieden van astrofysica om de nodige onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen om astrofysisch onderzoek uit te voeren.

De MSc in Astrophysics is een eenjarig, onderwezen programma van de School of Physics and Astronomy. Het programma is bedoeld om een toegangsweg te bieden voor astrofysisch onderzoek en mogelijk PhD-programma's voor studenten die een bachelor in de natuurkunde, wiskunde of een gelijkwaardige verwante discipline hebben gevolgd.

highlightsStudenten zijn in staat en worden aangemoedigd om de University Observatory en de James Gregory Telescope, de grootste werkende optische telescoop in het Verenigd Koninkrijk, te gebruiken.Studenten krijgen ook de kans om deel te nemen aan een observatierun in het Teide Observatorium op Tenerife, Spanje.Het programma bereidt studenten voor op astrofysisch onderzoek op PhD-niveau.Modules bieden overdraagbare vaardigheden die de inzetbaarheid binnen en buiten de academische wereld vergroten.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universitatea De Vest Din Timisoara

Dit masterprogramma is gewijd aan de studie van zowel algemene relativiteitstheorie, kwantumveldentheorie als de studie van geavanceerde computationele methoden. De cursu ... [+]

Dit masterprogramma is gewijd aan de studie van zowel algemene relativiteitstheorie, kwantumveldentheorie als de studie van geavanceerde computationele methoden. De cursussen die in dit programma worden gevolgd, bieden de mogelijkheid om zowel analytische als computationele vaardigheden van de studenten te combineren en hen te helpen een loopbaan in onderzoek te ontwikkelen in veel gebieden van de fysica en gesloten gerelateerde domeinen.

Hoofdonderwerpen

Het curriculum is te vinden op de facultaire website, op:

href = "https://physics.uvt.ro/astrophysics-elementary-particles-and-computational-physics/

Enkele van de cursussen uit het curriculum staan ​​hieronder vermeld:... [-]

Roemenië Timișoara
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Het Department of Physics and Astronomy biedt studieprogramma's die leiden naar MS en Ph.D. graden, met een volledig aanbod cursussen op graduaatniveau en onderzoeksmogel ... [+]

Het Department of Physics and Astronomy biedt studieprogramma's die leiden naar MS en Ph.D. graden, met een volledig aanbod cursussen op graduaatniveau en onderzoeksmogelijkheden in de astronomie, biofysica, fysica van de gecondenseerde materie, kosmologie, elementaire deeltjesfysica en kwantuminformatie. Naast een Physics-track en een Astrophysics-track biedt de afdeling (in samenwerking met de Afdeling Scheikunde en het Department of Education) een opleiding Chemical Physics en een track Physics Education.

[-]
Verenigde Staten Medford
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Lund University

Deze tweejarige masteropleiding biedt je de mogelijkheid om meer te weten te komen over het universum en je kennis van de natuurkunde toe te passen in een levendig en sne ... [+]

Dit gestructureerde tweejarige programma biedt je de mogelijkheid om meer te weten te komen over het universum en je kennis van de natuurkunde toe te passen in een levendig en snel ontwikkelend wetenschapsgebied.

Het eerste semester wordt besteed aan cursussen in de kern-astronomie, inclusief stellaire structuur en evolutie en galactische dynamica. In het tweede semester begin je aan een 60 ECTS-project onder de supervisie van internationaal gerenommeerde hoogleraren en dit project gaat door in drie semesters. Je neemt ook nog vier cursussen die je kennis van de meest opwindende gebieden van moderne astrofysica zoals exoplaneten en het vroege universum verbreden.

Programmamodules / cursussen... [-]
Zweden Lund
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

De master in astrofysica en kosmologie heeft tot doel de studenten een uitgebreid, actueel overzicht te bieden van de belangrijkste gebieden van moderne astrofysica, waar ... [+]

De master in astrofysica en kosmologie heeft tot doel de studenten een uitgebreid, actueel overzicht te bieden van de belangrijkste gebieden van moderne astrofysica, waaronder astronomische detectoren en technieken, zwarte gaten en neutronensterren, kosmologie, gravitationele fysica, planeten, sterren en sterrenstelsels. Bijzondere nadruk wordt gelegd op een solide achtergrond in de natuurkunde en op de groeiende banden tussen astrofysica en verschillende takken van de fysica (theoretische en experimentele deeltjesfysica, detectorfysica, kernfysica) in het komende tijdperk van multi-boodschapperobservaties.

Master afgestudeerden in de astrofysica en kosmologie krijgen een gedetailleerde praktische kennis van astrofysica, zowel op de theoretische en observationele kanten. De afstudeerscriptie (42 ECTS, ongeveer zes maanden full-time) zal de student in direct contact brengen met een geavanceerd onderzoeksthema, waardoor hij / zij beter in staat is om zelfstandig werk te verrichten. Dit zal de sleutel zijn voor een succesvolle voortzetting van een doctoraat in de astrofysica of de natuurkunde of voor een baan in de industriële of dienstverlenende sector op basis van nieuwe technologieën.... [-]

Italië Padua
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Helsinki

... [+]

Doel van het programma

Wat zijn de wetten van de natuur die het heelal van elementaire deeltjes tot de vorming en evolutie van het zonnestelsel, sterren en sterrenstelsels? In de masteropleiding in de deeltjesfysica en Astrophysical Sciences, zult u zich richten op het verkrijgen van een kwantitatief inzicht in deze verschijnselen.

Met de expertise in fundamenteel onderzoek dat je krijgt in het programma, kunt u een carrière in het onderzoek voort te zetten. Je zal ook vaardigheid te verwerven in het gebruik van wiskundige methoden, IT-tools en / of experimentele apparatuur, evenals een sterke probleemoplossende en logische deductie vaardigheden. Deze zullen u in aanmerking komt voor een breed scala van functies in de particuliere sector.... [-]

Finland Helsinki
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Tuebingen

De focus van het masterprogramma Astro en deeltjesfysica ligt zoals gebruikelijk in de natuurkunde op een verschillende kwantitatieve benadering, samen met het verwerven ... [+]

De focus van het masterprogramma Astro en deeltjesfysica ligt zoals gebruikelijk in de natuurkunde op een verschillende kwantitatieve benadering, samen met het verwerven van essentiële praktische vaardigheden met betrekking tot probleemstellingen op het gebied van Astro en deeltjesfysica.

De Master Astro and Particle Physics is een internationaal, op onderzoek gericht programma van twee jaar, opgezet door het Kepler-Center. Dit programma verbindt wetenschap met de gebieden deeltjesfysica, astrofysica en kosmologie en combineert verschillende disciplines in experimentele en theoretische natuurkunde, astronomie en astrofysica. Het onderwijs zal in het Engels zijn en de studenten voorbereiden op de toenemende internationalisering in de industrie en de moderne samenleving.... [-]

Duitsland Tübingen
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Deze graad is een van de vijf tracks in het professionele masterprogramma van Rice gehuisvest in de Wiess Natuurwetenschappen en richt zich op opleiding studenten in Spac ... [+]

"NASA heeft een lange en productieve relatie met Rice University gehad die begon bij de oprichting van Johnson Space Center. Deze samenwerking blijft vandaag. Als onderdeel van de algemene missie van NASA, zijn wij toegewijd aan onderwijs op alle niveaus, met speciale nadruk op opleidingsprogramma's die aan onze behoeften van de werknemers voldoen. Rice heeft historisch onze voortreffelijke wetenschappers en ingenieurs opgeleid. De professionele master's degree in Space Studies past bij onze behoeften aan werknemers, omdat het opleiding biedt op het gebied van technische vakken, van wetenschap tot praktijk engineering en management. Deze typen programma's kunnen onze arbeidskrachten verbeteren als we doorgaan in de 21e eeuwse transformatie van de menselijke ruimtevaart. We kijken ernaar uit om onze sterke relatie met Rice en uw programma voort te zetten. "... [-]

Verenigde Staten Houston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands