MASTERSTUDIES

Master of Science in Archivistiek in de Verenigde Arabische Emiraten

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Archiefwetenschap verwijst naar het conserveren van materialen voor een bedrijf. Archivistiekwetenschappers kunnen leren over het beheer en het behoud van een digitale bibliotheek. Veel archivarissen werken in de privésector om de belangrijke administratieve documenten van een bedrijf te catalogiseren.

Onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten heeft zijn voordelen: zon, zee, zand, belastingvrije winst na afstuderen en een aantal van de beste universiteiten in de Golf region.In Daarnaast is een aantal hoog aangeschreven universiteiten gevestigd in andere landen hebben tak campussen in de VAE.

MSc Opleiding in Archivistiek in de Verenigde Arabische Emiraten

1 Resultaten in Archivistiek, Verenigde Arabische Emiraten Filter

Master of Science in de informatica

Manipal Academy of Higher Education Dubai
MSc
13 sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De doelstellingen van de M.Sc. in Information Science-programma is om de kennis van fundamentals en geavanceerde informatiesystemen benaderingen, methoden, technieken en hun t ...

Lees meer