MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Archivistiek in de Verenigde Skokie Verenigde Staten

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Archiefwetenschap is een tak van bibliotheekwetenschap die het verzamelen en bewaren van documenten voor private of publieke bedrijven behelst. Archivistiekstudenten kunnen leren hoe ze de nieuwste technologieën kunnen gebruiken om items in digitale en papieren collecties op te slaan en te catalogiseren.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Skokie is een welvarende voorstad van Chicago in Illinois. Hoewel het in de buurt van Chicago, het nog steeds beschikt over een kleine stad voelen. De stad heeft een rijke geschiedenis en diverse cultuur.

Top MSc in Archivistiek in de Verenigde Skokie in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Archivistiek, Skokie Filter

Master of Science in de computer- en informatiewetenschappen

Knowledge Systems Institute
MSc
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Advance uw programmering, database en netwerk kennis en je carrière met een Master of ScienceDegree uit Knowledge Systems Institute met een campus in Skokie (in de buurt ten n ...

Lees meer