MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Archivistiek in Azië 2020

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Archiefwetenschap is een gebied van academisch onderzoek dat de manieren bespreekt waarop archieven worden gebouwd en onderhouden. Digitale bewaring en onderzoek, documentbeheer en conservering worden vaak behandeld in dit type programma.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Master of Science Opleiding in Archivistiek in Azië

1 Resultaten in Archivistiek, Azië Filter

Master of Science in de informatica

Manipal Academy of Higher Education Dubai
MSc
13 sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De doelstellingen van de M.Sc. in Information Science-programma is om de kennis van fundamentals en geavanceerde informatiesystemen benaderingen, methoden, technieken en hun t ...

Lees meer