MASTERSTUDIES

Masters of Science (MSc's) in Archeologie in de Verenigde Bradford Verenigd Koninkrijk

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Archeologie bestudeert de belangrijkste mysteries over de geschiedenis die niet kan worden onthullen op andere manieren, omdat er geen schriftelijke of harde bewijzen over het verleden. Je kunt leren van wat ze eten wat was hun religie welke wapens ze gebruikt om de huizen die ze vroeger woonden.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Bradford heeft vijf instellingen voor hoger onderwijs en onlangs werd geprezen door Ofsted voor hun school prestaties. Er zijn ook National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum en een kunstgalerie genaamd Bradford 1 Gallery.

Top Master of Science Opleiding in Archeologie in de Verenigde Bradford in UK

2 Resultaten in Archeologie, Bradford Filter

MSc in Archaeological Science

University of Bradford
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Deze MSc of Postgraduate Diploma in Archeological Sciences geeft afgestudeerden in de archeologie en aanverwante onderwerpen een systematische training in de toepassing van mo ...

Lees meer

MSc in landschapsarcheologie en digitaal erfgoed

University of Bradford
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

3D-methoden voor het digitaal documenteren van objecten, locaties en landschappen bieden een aanzienlijk potentieel voor archeologie en erfgoedbeheer. Digitale gegevens kunnen ...

Lees meer