MSc's in Arabische studies 2020

Na het behalen van een bachelordiploma kiezen veel mensen ervoor om deel te nemen aan postdoctorale studies door zich in te schrijven voor een MSc-programma. Voldoen aan de vereisten voor een MSc certificeert meestal dat een persoon een niveau van expertise heeft op een wetenschapsgebied. Wat is een MSc in Arabische studies? In dit soort masterprogramma's nemen studenten meestal deel aan een… Meer informatie

Na het behalen van een bachelordiploma kiezen veel mensen ervoor om deel te nemen aan postdoctorale studies door zich in te schrijven voor een MSc-programma. Voldoen aan de vereisten voor een MSc certificeert meestal dat een persoon een niveau van expertise heeft op een wetenschapsgebied.

Wat is een MSc in Arabische studies? In dit soort masterprogramma's nemen studenten meestal deel aan een interdisciplinaire reeks cursussen om hen uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om onderzoek te doen en een aantal problemen in de Arabische wereld aan te pakken. Programma's zijn vaak gestructureerd om de leerervaring van een student aan te passen door keuzevakken naast basiscursussen aan te bieden. Hoewel programma's van instelling tot instelling verschillen, kunnen cursussen onderwerpen behandelen zoals de politiek in het Midden-Oosten, internationale betrekkingen, Arabische taal, statistiek en sociaal onderzoek. De meeste programma's kunnen in twee jaar worden voltooid en het kan nodig zijn dat studenten een proefschrift ontwikkelen.

Deelname aan dit type masteropleiding kan professionele voordelen bieden die afgestudeerden helpen problemen op te lossen. Afgestudeerden kunnen sociale onderzoeksvaardigheden ontwikkelen terwijl ze hun kritisch denkvermogen verbeteren en een betere culturele kennis van de Arabische wereld opdoen.

De kosten in verband met het behalen van een MSc in Arabisch Studies zullen variëren afhankelijk van de instelling. Het is verstandig voor studenten om rechtstreeks contact op te nemen met de universiteit waarin zij geïnteresseerd zijn om informatie over kosten te ontvangen.

Personen die de vereisten voor het behalen van een MSc in Arabische Studies afronden, zijn vaak zeer gewilde potentiële werknemers. Afgestudeerden kunnen een loopbaan vinden in functies zoals human resources managers, public affairs consultants, marktonderzoeker, diplomatieke dienstverlener, journalist en vele anderen in verschillende industrieën. Sommige afgestudeerden kiezen ervoor om hun masterstudies te gebruiken om te voldoen aan de vereiste kwalificaties voor doctorale programma's.

Het behalen van een MSc in het Arabisch Studies kan de eerste stap zijn in het bevorderen van een carrière of het bevorderen van onderwijs. Universiteiten over de hele wereld bieden deze programma's meestal aan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 

Durham University
Durham, Verenigd Koninkrijk

Intensief taalonderwijs te bieden in de Arabische taal, zodanig dat de student ontwikkelt passende en voldoende bevoegdheden om de taal in hun latere onderzoek of de werkgeleg ... +

Intensief taalonderwijs te bieden in de Arabische taal, zodanig dat de student ontwikkelt passende en voldoende bevoegdheden om de taal in hun latere onderzoek of de werkgelegenheid in de Arabische wereld te gebruiken. Om de student kennis van het bereik van de bestaande disciplinaire, multi-disciplinair en interdisciplinair onderzoek naar de Arabische wereld te ontwikkelen. Om hun bewustzijn van de culturele en sociale omgeving van de Arabische wereld te ontwikkelen, en om hun vaardigheden te verbeteren voor het ontwerpen en uitvoeren van onderzoek binnen die omgeving. Dit MSc programma is specifiek gericht op onderzoek opleiding tegelijkertijd voorzien Arabische taal training. Het is ontworpen om alle relevante eisen van de een-jaar onderzoek-opleiding masters degree (de '1' van de '1 + 3' model), zoals uiteengezet in de ESRC Postgraduate Opleiding Richtlijnen bevatten. Al het onderzoek opleiding of vakspecifieke modules worden gegeven in Durham en zijn onderdelen van ESRC erkende opleiding voor onderzoek meesters in Durham. Na voltooiing van het programma, is het te verwachten dat de studenten zal hebben voldaan aan de eisen van een normale ESRC onderzoek opleiding meesters, evenals hun taalvaardigheid te hebben bereikt. Met name de cursus zal omvatten: Raadpleeg de MSc Arabische wereld Studies mate regelgeving voor meer informatie over de modules die in jaar 1 en 2. Studenten zullen nodig hebben om hun specifieke optionele keuzes en paden te onderhandelen in gesprek met de directeur van het programma Professor A. Ehteshami, met studenten die een gemeenschappelijke generieke methoden en Arabisch vaardigheden basis, maar met de vrijheid om bepaalde kracht te ontwikkelen op gebieden van hun keuze. Toelatingseisen voor Postgraduate Programmes MA / MSC en MPhil Je zal normaal gesproken nodig hebt om een ​​goede graad heeft (2: 1, hogere tweede of eerste) of het equivalent, in een passend onderwerp van een erkende universiteit. Buitenlandse studenten - zie gelijkwaardige toelatingseisen en geen Engels taal eisen aan onze landenpagina's. De informatie wordt opgesplitst per land, dus als je niet ziet uw land genoteerd of nog vragen, neem dan contact op met het International Office. Engels taal toelatingseisen voor buitenlandse studenten, zie onderaan deze pagina. De aanvragers moeten twee referenties, waarvan er één de academische zijn voorzien; Deze kan ofwel door de aanvragers worden gestuurd ondertekend en verzegelde enveloppen, of ze kunnen rechtstreeks naar de school. Wij accepteren verwijzingen door brieven of e-mails van refereees, of geüpload op de aanvraag systeem. -
MSc
Voltijd
2 jaren
Engels
Campus