Filter
Masters of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Master of Science Programma's in Arabisch 2019

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

De studie van het Arabisch stelt studenten in staat een dieper begrip te krijgen van de Arabische taal. Geleerden leren ook hoe ze de taal op de juiste manier kunnen toepassen op verschillende omgevingen, zoals zaken, onderwijs en dagelijkse interacties.

Master of Science (MSc) in Arabisch

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Arabisch

University of Edinburgh - School of Literatures, Languages and Cultures

Deze MSc is een intensief taalprogramma gekoppeld aan onderzoek. Het stelt je in staat om zowel mondeling als schriftelijk op hoog niveau te functioneren in het Arabisch. ... [+]

Programmabeschrijving

Deze MSc is een intensief taalprogramma gekoppeld aan onderzoek. Het stelt je in staat om zowel mondeling als schriftelijk op hoog niveau te functioneren in het Arabisch. Een uniek kenmerk van het programma is dat gesproken Arabisch wordt onderwezen naast Modern Standaard Arabisch.

Je zult een sterk begrip verwerven van een belangrijk gesproken Arabisch dialect, dat nodig is om films, liederen en een toenemende hoeveelheid mondeling intellectueel discours te begrijpen. Je zult ook je Modern Standaard Arabisch ontwikkelen, waardoor je kunt communiceren als een goed opgeleide moedertaalspreker van het Arabisch.

Je zult je vaardigheden verfijnen om kritisch en analytisch bezig te zijn met verschillende aspecten van de Arabische taal en een onafgebroken stuk onafhankelijk onderzoek doen dat de onderzoeksvaardigheden, training en kennis aantoont die je hebt verworven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh - School of Literatures, Languages and Cultures

Dit tweejarige programma biedt een unieke gelegenheid voor een grondige studie van de Arabische taal, regiospecifieke cultuur, geschiedenis en politiek. Het is bedoeld vo ... [+]

Programmabeschrijving

Dit tweejarige programma biedt een unieke gelegenheid voor een grondige studie van de Arabische taal, regiospecifieke cultuur, geschiedenis en politiek. Het is bedoeld voor studenten die al enige kennis van de Arabische taal hebben (ongeveer 400 uur van eerdere studie of CEF-niveau B1 of B2).

Dit programma biedt een gecombineerde en communicatieve benadering van de taal, waarbij alle vaardigheden van lezen, schrijven, luisteren en spreken parallel worden aangeleerd, waarbij zowel gesproken 'dialect' als meer formeel Modern Standaard Arabisch wordt gecombineerd, waardoor leerlingen op alle niveaus een geavanceerd niveau bereiken.

U krijgt toegang tot enkele van de leidende experts van het VK op het gebied van islamitische en oosterse studies en zult een onderdompeling van drie maanden in taal en cultuur ervaren in een Arabisch sprekend land.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands