MASTERSTUDIES

Deeltijd Master of Science in Algemeen Onderwijs in Nederland 2020

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Studenten in het algemeen onderwijs kunnen basisvaardigheden in het leven leren en de hulpmiddelen verwerven om het personeel te betreden of hun opleiding voort te zetten. Dit programma kan een undergraduate-diploma bieden aan de studenten die het tot hun voltooiing bestuderen.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Deeltijd MSc in Algemeen Onderwijs in Nederland

1 Resultaten in Algemeen Onderwijs, Nederlanden Filter

Master in pedagogische wetenschappen

Utrecht University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

In dit masterprogramma leer je leerprocessen en leeromgevingen ontwikkelen, evalueren en verbeteren vanuit verschillende theoretische perspectieven.

Lees meer