MASTERSTUDIES

Deeltijd Master of Science Opleidingen in Algemeen Onderwijs 2020 in Europa

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Een algemene opleiding kan een goed startpunt zijn voor een hbo-opleiding. Studenten kunnen op waarde gebaseerde en op het leven gebaseerde algemene kennis leren om geïnformeerde en goed afgeronde burgers in democratische gemeenschappen te worden.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

MSc Programma Deeltijd in Algemeen Onderwijs in Europa

2 Resultaten in Algemeen Onderwijs, Europa Filter

Master in pedagogische wetenschappen

Utrecht University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

In dit masterprogramma leer je leerprocessen en leeromgevingen ontwikkelen, evalueren en verbeteren vanuit verschillende theoretische perspectieven.

Lees meer

Msc onderwijs studies

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
MSc
<
Voltijd
<
12 maanden
Engels
Campus

De MSc in het onderwijs Studies is geschikt voor iedereen die op zoek naar full-time studie voort te zetten op dit gebied. We staan ​​open voor aanvragen van internationale st ...

Lees meer