Filter
Masters of Science
Verenigd Koninkrijk Engeland Kingston upon Hull Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters of Science (MSc's) in Administratieve studies in de Verenigde Kingston upon Hull Verenigd Koninkrijk

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiën, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Hull, of officieel Kingston upon Hull, was het enige gebied in het Verenigd Koninkrijk met room (niet rood) telefooncellen. Het is niet alleen zaak Hull staat bekend om - er zijn ook 5 instellingen voor hoger onderwijs.

Top MSc in Administratieve studies in de Verenigde Kingston upon Hull in UK

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Administratieve studies, Kingston upon Hull

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Kingston upon Hull
Studievorm
Tempo
Hull University Business School

Deze MSc Logistiek en Supply Chain Management-programma biedt een diep begrip van het management, planning en coördinatie van de supply chains, een gebied dat is essentie ... [+]

MSc Logistiek en Supply Chain Management

&nbsp

Dit programma biedt een diep begrip van het management, planning en coördinatie van de supply chains, een gebied dat is essentieel voor het succes van elke organisatie die op een wereldwijde schaal.

&nbsp

U krijgt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief en efficiënt supply chains te ontwikkelen. Je komt aan de verhoogde vraag van de consument en de concurrentiedruk die het gevolg zijn van de globalisering te waarderen, en hoe u kunt helpen bedrijven om te reageren op veranderende marktomstandigheden. De academische inhoud wordt versterkt door de inzichten van industriëlen en beoefenaars en praktische projecten, die real-life logistiek en supply chain problemen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Hull
Augustus 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Hull University Business School

Human resource managers in alle organsiations en sectoren worden geconfronteerd met steeds comlpex eisen die voortkomen uit binnen hun organisaties en van de onvoorspelba ... [+]

MSc Human Resource Management

&nbsp

Human resource managers in alle organsiations en sectoren worden geconfronteerd met steeds comlpex eisen die voortkomen uit binnen hun organisaties en van de onvoorspelbare externe omgeving.

&nbsp

Dat is de reden waarom ons programma zullen u voorzien van specialistische vaardigheden en kennis in human resource management (HRM) en een begrip van de bredere kwesties, zoals internationalisering. Factoren, waaronder de versoepeling van de beperkingen op het vrij verkeer van werknemers betekent dat veel medewerkers werken nu over de landsgrenzen heen. Dergelijke omstandigheden vragen om de capaciteit van human resource managers te ontwerpen en implementeren van strategische beleid en processen - een vaardigheid die je krijgt op dit programma. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Hull
Augustus 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands