Filter
Masters of Science
Verenigde Staten

Bekijk Graduate Studies in Aardwetenschappen in de Verenigde Staten

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Een MSc Earth Sciences is een graad die zich richt op het onderzoek van de verschillende systemen die in de aarde. Studenten zullen onderzoeksvaardigheden, kennis en begrip van klimatologische gevolgen van de interactie van de verschillende onderdelen en de interactie van de biosfeer met de lithosfeer, hydrosfeer en cryosfeer te verkrijgen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

MSc in Aardwetenschappen in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Aardwetenschappen, Verenigde Staten

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Memphis

Op het niveau van de afgestudeerden, MS en Ph.D. graden worden uitgereikt in Aardwetenschappen. Ons afstudeerprogramma stimuleert de academische en persoonlijke groei van ... [+]

Over aardwetenschappen

Op het niveau van de afgestudeerden, MS en Ph.D. graden worden uitgereikt in Aardwetenschappen . Ons afstudeerprogramma stimuleert de academische en persoonlijke groei van studenten door middel van cursussen, onderzoek en professionele ontwikkelingskansen. Studenten worden aangemoedigd om graduate onderzoek na te streven in een breed scala van typische disciplinaire gebieden, alsmede interdisciplinaire studies. Ons programma behoudt zijn grootste kracht in zijn onderzoeksfocusgebieden: gevaren , actieve tektoniek

Wat is het curriculum?

Meester

Er zijn vijf interessegebieden beschikbaar in het masterprogramma inclusief

Doctoraal

Aardwetenschappen, (Ph.D.)... [-]

Verenigde Staten Memphis
Vraag informatie aan
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands