Filter
Masters of Science
Noord-Amerika

Beste MSc Opleidingen in Aardwetenschappen in Noord-Amerika 2019

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

De Aardwetenschappen kan in het algemeen worden gedefinieerd als de onderwerpen met betrekking tot de fysieke kenmerken van de planeet. Studenten die zich inschrijven in dit soort programma's zou verwachten aan verschillende onderwerpen, zoals geologie, seismologie en kristallografie tegenkomen.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Master of Science Programma in Aardwetenschappen in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Aardwetenschappen, Noord-Amerika

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Memphis

Op het niveau van de afgestudeerden, MS en Ph.D. graden worden uitgereikt in Aardwetenschappen. Ons afstudeerprogramma stimuleert de academische en persoonlijke groei van ... [+]

Over aardwetenschappen

Op het niveau van de afgestudeerden, MS en Ph.D. graden worden uitgereikt in Aardwetenschappen . Ons afstudeerprogramma stimuleert de academische en persoonlijke groei van studenten door middel van cursussen, onderzoek en professionele ontwikkelingskansen. Studenten worden aangemoedigd om graduate onderzoek na te streven in een breed scala van typische disciplinaire gebieden, alsmede interdisciplinaire studies. Ons programma behoudt zijn grootste kracht in zijn onderzoeksfocusgebieden: gevaren , actieve tektoniek

Wat is het curriculum?

Meester

Er zijn vijf interessegebieden beschikbaar in het masterprogramma inclusief

Doctoraal

Aardwetenschappen, (Ph.D.)... [-]

Verenigde Staten Memphis
Vraag informatie aan
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands