MSc. in Global Technology and Innovation Management & Entrepreneurship (GTIME)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

126187_studentsWorking2.jpeg

Programma en curriculum

De MSc. in Global Technology and Innovation Management & Entrepreneurship (GTIME) is een uniek 2-jarig programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door internationaal vooraanstaande universiteiten met buitengewone competenties op het gebied van technologie en innovatiemanagement en ondernemerschap. De MSc. GTIME stelt afgestudeerden van eerste graden in engineering, bedrijfskunde / economie, wetenschap en technologie in staat om het innovatieproces over internationale grenzen heen succesvol te beheren. Ontdek meer over het programma hier . GTIME-studenten hebben de mogelijkheid om te studeren aan twee internationale universiteiten, waarbij de levering van het programma gedurende twee jaar een grotere leerdiepte, meer industriële betrokkenheid en een rijke culturele ervaring biedt.

Aanmelding en start van het semester

De sollicitatieperiode begint op 6 januari en eindigt elk jaar op 1 maart . Meer informatie over de toepassingsvereisten en hoe u uw GTIME-reis kunt beginnen. Het programma begint jaarlijks in oktober. Inkomende studenten beginnen aan de Hamburg University of Technology (TUHH) met hun eerste jaar. De TUHH is een compacte technische universiteit met een duidelijk profiel in onderzoek en innovatieve leermethoden waar theorie en praktijk elkaar ontmoeten. Hamburg is als stad een van de mooiste ter wereld. Het is de tweede grootste stad in Duitsland en een ideale plek om te wonen en Europa te verkennen.

Structuur van het programma

De studenten kunnen hun tweede academiejaar doorbrengen aan een van de volgende partneruniversiteiten: Aalborg University (Denemarken), Kaunas University of Technology (Litouwen), Manipal University (India), Ritsumeikan Asia Pacific University (Japan) en University of Strathclyde (Schotland) .

125992_GTIMEcoursestructureV7-01-01.png

Collegegeld

Aan het programma zijn kosten verbonden (collegegeld). Het individuele totaalbedrag van het collegegeld is afhankelijk van de keuze van de tweedejaars partner. Krijg een overzicht van het collegegeld met onze tarievencalculator .

Je carrièrevooruitzichten

Het voltooien van het GTIME-programma zal je voorbereiden op een succesvolle toekomstige carrière met een diepgaande managementkennis. Je leert hoe je technologische en managementkennis combineert, zodat je kunt bijdragen aan het oplossen van toekomstige uitdagingen in onze wereld. Als afgestudeerd aan het GTIME-programma en met je echt internationale reis, ben je uitgerust om in de volgende functies te werken:

  • Engineering of management consulting
  • Product management
  • Business Development Manager
  • Technologie- en innovatiemanager
  • Technologie marketing en sales manager
  • Projectleider

Het beginsalaris van een Innovation Manager is 50.000 € / jaar ( bron ).

Kijk op onze website , ontdek de verhalen van onze alumni hier of antwoorden te vinden op vragen !

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The TUHH is a compact technical university with a clear profile in research and innovative learning methods where theory and practice meet. Proximity is an important aspect of our dealings with our st ... Lees meer

The TUHH is a compact technical university with a clear profile in research and innovative learning methods where theory and practice meet. Proximity is an important aspect of our dealings with our students. They experience it at first hand during project-based learning in small groups and in close contact with our eminent academic staff. Lees Minder