MSc toerisme en hospitality management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Met behulp van een datagedreven aanpak, zal de MSc Tourism & Hospitality Management u een goed onderbouwde training in bedrijfsbeheer bieden met een focus op de toeristische en horecabedrijven.

Bovendien rekent u op toonaangevende professionals en internationaal erkende professoren die u naar een volledige onderdompeling in de toerisme- en horecasector leiden.

Het programma geeft je de mogelijkheid om een optionele stage van 4 tot 6 maanden te lopen bij een nationaal of internationaal bedrijf. Bovendien profiteert u van een professioneel coachingprogramma dat u helpt uw ideale professionele pad te vinden.

Redenen om voor dit MSc-programma te kiezen

Ervaren faculteit

Ons programma wordt gegeven door een zeer ervaren faculteit, samengesteld uit academici van wereldklasse en professionals uit de industrie met wie je een echte benadering van toerisme en horecabedrijven krijgt.

Breng de theorie in de praktijk

Als je besluit om ons programma te studeren, zul je te maken krijgen met zeer toegepaste activiteiten zoals discussies op basis van casestudy's, adviesprojecten met echte bedrijven , praktische workshops en een optionele stage van 4 tot 6 maanden .

Soft Skills-certificaat

Met dit certificaat, dat is ingebed in de programmaklassen, kunt u de belangrijkste soft skills verwerven die momenteel door de zakenwereld worden vereist. Onze faculteit biedt u, in samenwerking met TBS Career Starter, gepersonaliseerde coachingstools om uw carrière in toerisme en hospitality management te ontwikkelen.

Vergroot uw inzetbaarheid

Meer dan 91% van onze MSc-afgestudeerden vindt werk binnen 4 maanden na afstuderen en dit cijfer stijgt tot 97% binnen 6 maanden na afstuderen .

Barcelona, een topcentrum voor toerisme en gastvrijheid

Op het snijvlak van design en innovatie staat de stad wereldwijd steeds meer bekend als een van de grootste toeristische knooppunten in Europa . Het is ook een van de top 10-steden ter wereld om in te investeren , volgens de KPMG Global Cities Investment Monitor 2019.

Programma-inhoud

De MSc Tourism & Hospitality Management vindt plaats over 3 termijnen en omvat de volgende cursussen:

 • Marketingintelligentie
 • De pijlers van gastvrijheid en toerisme
 • Beheer van bedrijfsunits voor horeca
 • geintegreerde marketing communicatie
 • Strategisch bedrijfsmanagement
 • Teamuitdaging: leiding geven aan een bedrijfseenheid
 • Internationale bedrijfsontwikkeling
 • Onderzoeksmethoden en fundamentele zakelijke vaardigheden

Als exclusief kenmerk omvat ons MSc-programma de volgende kerncursussen:

Soft Skills-certificaat

Verbeter uw gedrags- en relatievaardigheden en behaal een certificaat van uitmuntendheid in management en leiderschap.

Bedrijfsadviesmissie

Voer een adviesopdracht uit namens een prestigieus TBS-partnerbedrijf.

Master Thesis

Leer hoe u rigoureuze wetenschappelijke methoden, tools en redeneringen kiest en toepast om complexe problemen op te lossen in uw vakgebied.

Optionele stage

Volg een optionele stage van 4 tot 6 maanden bij een nationaal of internationaal bedrijf.

Toelatingseisen

 • Wees ≤ 33 jaar oud op de startdatum van het programma.
 • Een bachelordiploma hebben of waarschijnlijk hebben van een geaccrediteerde universiteit.
 • Geef een officieel erkend Engels certificaat op dat gelijk is aan C1 .
 • Heb een toelatingsgesprek .

Raadpleeg onze website voor meer informatie over het toelatingsproces.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

TBS Business School in Barcelona is part of a prestigious group of international business schools that hold the triple-crown accreditation (EQUIS, AMBA, and AACSB). This accomplishment has been achiev ... Lees meer

TBS Business School in Barcelona is part of a prestigious group of international business schools that hold the triple-crown accreditation (EQUIS, AMBA, and AACSB). This accomplishment has been achieved by only 1% of business schools in the world. These accreditations are a global benchmark of quality awarded by independent international bodies based on several years of audits and quality assurance standards. Lees Minder