cursus details

Oefenen in het dynamische veld van gespecialiseerde sportverzorging, je zou kunnen werken met topsporters of je eigen sporttherapiebedrijf runnen.

Je bestudeert de theorieën die de praktische toepassing van sporttherapie ondersteunen. U krijgt toegang tot de gespecialiseerde bronnen van de universiteit en kunt putten uit de aanzienlijke expertise van onze sport- en gezondheidswetenschappers om uw kennis verder te ontwikkelen.

Je hebt de mogelijkheid om je kennis toe te passen en je praktische vaardigheden op meerdere stages te verbeteren. Je kunt je expertise verfijnen in het beoordelen, behandelen en beheren van blessures die werken in een privépraktijk, met de sportteams van de universiteit of met topsporters en professionele sportclubs.

Geaccrediteerd door de Society of Sports Therapists, na het voltooien van deze cursus kunt u de lidmaatschaps (verzekerde) status van de vereniging aanvragen.

Universitaire sport

Bij onze universiteit zijn we gepassioneerd over sport. Er is een enorm scala aan sporten en activiteiten waar je aan mee kunt doen, waaronder meer dan 40 sportclubs. Als je meer wilt weten over wat we te bieden hebben - inclusief ons Carnegie Sports Scholarship Scheme - kijk dan eens op onze University Sport-website.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: 59% van ons ingediende onderzoek werd beoordeeld als wereldleider of internationaal excellent.

Voordelen van de cursus

Ons cursusteam bestaat uit docenten die zich bezighouden met elite Olympische en professionele atleten, internationale sportteams en lokale en universitaire teams. Bovendien krijgt u de gelegenheid om de expertise van twee faculteiten van onze universiteit te benutten en de gespecialiseerde faciliteiten voor therapie en sport te maximaliseren. Je kunt flexibel studeren over een of twee jaar, en onze plaatsingsmogelijkheden bieden een breed scala aan verschillende ervaringen, met links naar een nationale professionele sportploeg, en ook mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten ten minste een tweede klasse honours hebben in de verwante vakken fysiotherapie, sportwetenschap, sport- en bewegingswetenschap of sporttherapie, ten minste een tweedeklas onderscheiding in een niet-verwant onderwerp, ondersteund door bewijs van geschiktheid voor de onderwerp dat wordt aangevraagd, of een gelijkwaardige ervaring of opleiding heeft, normaal vanuit de werkomgeving.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

CONTROLEER UW KWALIFICATIES

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

NOODZAKELIJK OM UW ENGELS TAALVAARDIGHEID TE VERBETEREN?

Maak je geen zorgen als je niet het vereiste niveau Engels hebt voor je gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

Baanperspectieven

Je zou kunnen werken als een sporttherapeut voor professionele sportteams, in klinieken, in fitnessclubs of voor onderwijsaanbieders zoals hogescholen en universiteiten die verwante disciplines leveren. Je kunt er ook voor kiezen om te werken als een zelfstandige sporttherapeut in de sport- en vrijetijdsindustrie.

 • Sporttherapeut
 • Sportcoach
 • lector
 • Trainer

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Onderwijzen en leren

Optiemodules

 • Klinische besluitvorming in de sport
 • Anatomisch, beoordeling
 • Plaatsingen binnen sport
 • Vaardigheden
 • Sport letsel management
 • Sports Trauma Management
 • Onderzoek in de praktijk (proefschrift)
 • Fysiologie van sportprestaties
 • Neuromusculaire biomechanica
 • Clinical Exercise Testing

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 7700. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Clinical Skills Suite

De £ 1 miljoen suite is ontworpen om te voldoen aan de leerbehoeften van een reeks van gezondheidswerkers, met gespecialiseerde apparatuur in speciaal gebouwde kamers waardoor een verscheidenheid aan sessies kan worden uitgevoerd in een geschikte en veilige omgeving.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett. Onze uitstekende sportfaciliteiten en fitnesslessen staan ​​open voor iedereen om u fit te houden en plezier te hebben.

Sportfaciliteiten

"Ik kom hier sinds 2004 en de faciliteiten zijn geweldig." - Jessica Ennis, Olympisch gouden medaillewinnaar

Rehabilitation Science Labs

Onze ultramoderne faciliteiten laten de praktische toepassing toe van anatomie, mobilisatie, elektrotherapie, massage, warmtetherapie, cardio-vasculaire en respiratoire testen, fysiologie, antropometrie, revalidatie en eerste hulp.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Laatst bijgewerkt op August 29, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
7,700 GBP
voor Britse en EU-studenten. 12.500 GBP voor internationale studenten.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 16, 2019
Aanmeldingslimiet