MSc of Petroleum Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science (MSc) in Petroleum Engineering

Oproep tot het indienen van aanvragen voor het academiejaar 2020-2021

Na de succesvolle werking van het Postgraduate Programma in “Petroleum Engineering” in de afgelopen 6 jaar, nodigt de School of Mineral Resources Engineering van de Technical University of Crete (Griekenland) aanvragen uit voor het Programma voor het academische jaar 2020-2021.

Het programma is bedoeld om afgestudeerde studenten een wetenschappelijke achtergrond en toegepaste kennis te bieden op het gebied van olie- en aardgasexploratie en -productie, en het leidt tot een Master of Science (MSc) in Petroleum Engineering.

Cursussen worden in het Engels gegeven. Het curriculum bestaat uit twee semesters voltijds werk, goed voor in totaal 50 studiepunten (ECT's). Het biedt onze afgestudeerden alle theoretische en praktische aspecten van kennis, inclusief hands-on ervaring met industriële software die hen in staat stelt om efficiënt te werken in de altijd veeleisende werkomgeving van de olie-industrie. Na het succesvol afronden van de cursussen, doen de studenten een scriptie ter waarde van 10 studiepunten. De kosten van het programma bedragen € 4.000. Vooral de vergoedingen voor de beste tien studenten uit Griekenland, Cyprus, Servië, Bulgarije, Montenegro en Noord-Macedonië worden gedekt door studiebeurzen, verstrekt door "Hellenic Petroleum SA".

Kandidaatselectie

Maximaal 20 studenten kunnen worden toegelaten tot de postdoctorale opleiding Petroleum Engineering, met een diploma hoger onderwijs in Engineering of een relevant wetenschapsgebied.

De succesvolle kandidaten zullen door de stuurgroep van het programma worden geselecteerd na overweging van de kwalificaties van de aanvragers, de relevantie van hun kwalificaties voor het curriculum van het programma, evenals de motivatie en de educatieve / professionele achtergrond van de aanvragers . Een interview kan worden georganiseerd voor geselecteerde aanvragers.In 2020/2021 worden de tien beste kandidaten uit Griekenland, Cyprus, Bulgarije, Servië, Montenegro en Noord-Macedonië geaccepteerd zonder collegegeld.

Hoe aan te vragen

De volgende documenten moeten bij elke aanvraag worden ingediend:

1. Gedetailleerd CV met vermelding van wetenschappelijke, onderzoeks-, industriële, enz. Ervaring

2. Kopieën van de graden en relevante documenten (in het Grieks of Engels)

3. Academisch transcript met de cijfers voor elke cursus (in het Grieks of Engels)

4. Bewijs van bekwaamheid en beheersing van de Engelse taal (lager niveau of hoger)

5. ID (EU-burgers) of paspoort (niet-EU-burgers)

6. Een foto

7. Sollicitatiebrief

Voor een geldige aanvraag: twee referentieletters (beschikbaar formulier op de webpagina van het programma) moeten direct vanaf het e-mailadres van de scheidsrechters worden verzonden naar: info@peteng-master.tuc.gr binnen de toepassingsperiode

Aanvragen kunnen vanaf 01/02/2020 online worden ingediend op de webpagina van het programma. Deadlines zijn:

  • 31/05/2020 voor internationale niet-EU-aanvragers
  • 31/08/2020 voor EU-aanvragers

De officiële start van de cursus is 30 september 2020.

Verdere informatie

Meer informatie kan worden aangevraagd bij de programmamedewerker van het programma (mevrouw Christina Karavoulia, tel. 30 28210 37702) of bij de directeur van het programma (professor N. Pasadakis, tel. 30 28210 37669, info@peteng-master.tuc .gr) Deze cursus wordt verzorgd door Hellenic Petroleum.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Technical University of Crete was established by the Law 545/77 on the “Establishment of a Technological Institution under the title Technical University of Crete and other provisions”.

The Technical University of Crete was established by the Law 545/77 on the “Establishment of a Technological Institution under the title Technical University of Crete and other provisions”. Lees Minder