MSc inkoop, logistiek en supply chain management

University of Salford

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MSc inkoop, logistiek en supply chain management

University of Salford

Dit programma is een van de weinige in het Verenigd Koninkrijk dat het nu dubbel geaccrediteerd is door zowel CIPS (Chartered Institute of Procurement en Supply Chain Management) als CILT (Chartered Institute of Logistics and Transport)

 • Verbeter uw inzetbaarheid en bereid u voor op een leidinggevende, adviserende of operationele rol
 • Zet de logistieke theorie in de praktijk met een opwindend Business Innovation Project
 • Deeltijdstudieoptie
 • Overzeese studie beschikbaar
 • Mogelijkheid tot werken / industriële plaatsing
 • Internationale studenten kunnen zich aanmelden

Samenvatting van de cursus

Dit programma zal u aanmoedigen en uitdagen om uw kennis en vaardigheden op het gebied van wereldwijde inkoop, logistiek en supply chain management te ontwikkelen. Ons docenteam is onderzoek actief en u leert van hen de actuele theoretische kennis op gebieden zoals automatisering en kunstmatige intelligentie. Je kijkt ook naar de kansen en uitdagingen van Big Data Analytics, het internet der dingen, additive manufacturing, 3D-printen en robotica. Onze expertise wordt ondersteund door input van industriepartners zoals Jaguar Landrover, Brother International en Manchester Airport die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het programma.

Er is een substantiële technische context en input op het gebied van vraagvoorspelling, voorraadbeheer, proces / supply chain / logistieke optimalisatie en analyse. In het bijzonder, de module "Advanced Logistics and Project Management" brengt twee zeer belangrijke vaardigheden samen die zeer gewild zijn in de industrie.

Je zult worden aangemoedigd om je horizon te verbreden door verder te gaan dan de academische literatuur om naar de nieuwste ontwikkelingen te kijken die in de relevante vakpers zijn gepubliceerd. Je wordt ook uitgedaagd om rekening te houden met de ethische implicaties van global sourcing, bijvoorbeeld door te kijken naar wereldwijde catastrofale gebeurtenissen met betrekking tot productie en dienstverlening.

Naast het leren van academici, krijg je de kans om te leren van andere studenten, van gastdocenten van experts en van je interactie met de twee professionele instanties, Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) en Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT ) op conferenties, uitgenodigde evenementen en meer.

De cursus biedt ook een optie voor afstandsonderwijs via onze officiële partner Robert Kennedy College, Zürich, Zwitserland.

cursus details

Het programma wordt blok afgeleverd en er zijn het hele jaar door verschillende toegangspunten. Studenten nemen de onderstaande modules in een volgorde afhankelijk van hun startdatum.

De cursus wordt afgeleverd in vier blokken van intensieve studieperioden. Voor elk blok bestudeer je een enkele module voor een periode van 6 weken. Face-to-face onderwijs wordt 6 uur per week op de campus afgeleverd. Bovendien zult u een van de lessen in het Business Innovation Program een ​​middag per week bijwonen gedurende de blokken van 6 weken.

Deeltijdstudenten studeren alternatieve modules (één module aan, één module uit) om hun studie in twee jaar af te ronden.

Tijdens deze periode zul je ook in je eigen tijd zelfstandig studeren met online ondersteuning via de virtuele leeromgeving van de universiteit, Blackboard.

Voor het laatste derde deel van je studie werk je aan je Business Innovation Project, terwijl je met je eigen of een andere organisatie aan een live briefing werkt.

Semester 1

 • Wereldwijd Supply Chain Management
 • Operaties en informatiebeheer

Semester 2

 • Inkooprisico en contractbeheer
 • Geavanceerd project- en logistiekbeheer

Semester 3

 • Business Innovation Project (BIP)

Deze module is goed voor de laatste 60 studiepunten van je studie. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen een live project, stage, stage of proefschrift, die allemaal zijn ontworpen om tegemoet te komen aan je carrière-ambities en je professionele ervaring te verbeteren.

U krijgt een supervisor toegewezen die u begeleidt via het BIP-project. Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de Student Hub en het studentenleven. Student Life kan helpen met pre-project / plaatsing ondersteuning voor studenten en kansen voor degenen die op stage gaan om deel te nemen aan trainingsworkshops om te zorgen voor de beste praktijken. De studentenhub kan je helpen bij het vinden van stages, stages en live projecten voor je Business Innovation Project.

Toelatingseisen

Normaal gesproken een minimale 2: 2 graad of equivalent of succesvolle afronding van het Graduate Certificate.

Een breed scala van beroepskwalificaties wordt ook geaccepteerd, hetzij in gedeeltelijke of volledige vervulling van de toelatingseisen.

Wanneer een student een erkend Honours diploma heeft behaald maar niet voldoet aan de normale toelatingskwalificatie, kunnen deze toch in aanmerking worden genomen voor deelname als zij relevante werkervaring van minimaal twee jaar na de studie en aanvaardbaar niveau van verantwoordelijkheid kunnen aantonen.

Accreditatie van voorafgaand leren (APL)

We verwelkomen sollicitaties van studenten die mogelijk geen formele / traditionele toelatingscriteria hebben maar wel relevante ervaring hebben of in staat zijn om de cursus met succes af te ronden.

Het Accreditation of Prior Learning (APL) -proces kan u helpen om uw werk- en levenservaring te laten meetellen. Het APL-proces kan worden gebruikt voor toegang tot cursussen of om u vrijstellingen te geven voor delen van uw cursus.

Twee vormen van APL kunnen worden gebruikt voor toegang: de accreditatie van voorafgaand gecertificeerd leren (APCL) of de accreditatie van Prior Experiential Learning (APEL).

Engelse Taalvereisten

Internationale aanvragers moeten een bekwaamheid in het Engels tonen. Een IELTS-score van 6,5 (geen element onder 5,5) is hier het bewijs van.

Als de Engelse taalkwalificatie iets onder dit niveau ligt, kunnen kandidaten mogelijk een van de vele cursussen Engels volgen die op de universiteit beschikbaar zijn.

Geschikt voor

Deze cursus is ideaal voor afgestudeerden die een carrière willen opbouwen in inkoop, logistiek en supply chain management, of voor bestaande managers die hun vaardigheden willen ontwikkelen en hun toekomstige carrièreperspectieven willen verbeteren.

Profiel van de aanvrager

Inkoop en logistiek is een van de snelstgroeiende sectoren ter wereld en deze cursus is ideaal als u op zoek bent naar een carrière in deze dynamische sector. Je achtergrond is mogelijk in verzending, logistiek of algemene zaken.

Vergoedingen 2018-19

 • Voltijd: £ 8,550
 • Deeltijds: £ 1,425 per 30 studiepunten module
 • Voltijd Internationaal: £ 14,400

Bijkomende kosten

U moet ook rekening houden met verdere kosten, zoals boeken, briefpapier, drukwerk, bindend materiaal en algemene kosten voor reis en bezoek.

Onderwijs

Van aangezicht tot aangezicht wordt het onderwijs twee halve dagen per week op de campus gegeven. Daarnaast volg je elke woensdagmiddag het onderwezen element van het Business Innovation Program tijdens de blokken van 6 weken, met een onafhankelijke studie die je in je eigen tijd hebt voltooid via de virtuele leeromgeving van de universiteit, Blackboard. Individuele studententijdschema's zullen tijdens inductieweek worden verstrekt.

Het onderwijs wordt gegeven door een combinatie van lezingen, seminars en tutorials, met behulp van een breed scala aan leeractiviteiten.

Beoordeling

Tijdens de duur van uw cursus, zal een reeks evaluatietechnieken worden gebruikt. Soorten assessment omvatten; essays, opdrachten, examens, multiple choicetests, online tests, groepsrapporten en portfoliowerk. De weging tussen examens en cursussen varieert tussen modules en jaren.

Carriere vooruitzichten

Onze afgestudeerden zijn in veel landen zeer gewild vanwege hun kennis en passie voor de inkoop- en leveringsactiviteiten.

Recente afgestudeerde bestemmingen hebben posities ingenomen met:

 • Rolls-Royce plc
 • Toyota
 • BASF
 • Ernst
 • Citibank

Taakrollen waren inventarisanalisten, inkopers en managers, scheepsmanagers, magazijncontrollers, transport-, logistieke en supply chain managers.

Verbanden met de industrie

De University of Salford is ontstaan ​​uit de instituten van de late 19e eeuw die een getalenteerd, technisch bekwaam en professioneel personeel leverden om de snelgroeiende industrieën in het VK te ondersteunen. In de 21e eeuw is dit nog steeds sterk. Hoewel de industrie aanzienlijk is veranderd, is de behoefte aan op de industrie gericht onderwijs tegenwoordig net zo relevant.

We leren de vaardigheden die werkgevers nodig hebben en als gevolg daarvan genieten onze afgestudeerden van uitstekende internationale carrièreperspectieven.

Het curriculum over onze postdoctorale cursussen balanceert academisch onderwijs en professionele ervaring. Onze industriepartners geven ons hun input in het curriculum, zodat het onderwijs de huidige en toekomstige behoeften van de industrie weerspiegelt en u de vaardigheden ontwikkelt die werkgevers willen. Het Business Innovation Project, dat het laatste derde deel van je studie vormt, is ontworpen om je echte ervaring te bieden, zodat je de theorie die je hebt geleerd kunt toepassen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,550 GBP
£ 14,400 Internationaal / £ 8,550 VK
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates