MSc in zoölogie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het primaire doel van de MSc in Zoology minor-proefschrift met cursussen is om studenten te voorzien van gespecialiseerde geavanceerde opleiding en training, terwijl ze voldoen aan de eisen van een specifieke onderzoekscomponent, zodat studenten de vereiste experimentele en technologische vaardigheden en noodzakelijke veldwerkcompetenties zoals innovatie kunnen beheersen , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een minor-proefschrift met cursussen MSc in zoölogie bestaat uit minimaal 120 studiepunten onderzoek op niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De graad vereist een hoog niveau van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van kritisch redeneren, formuleren, analyseren en evalueren van een specifiek probleem in het vakgebied.

De master's degree in zoölogie bestaat uit drie programma's, te weten Aquatische Gezondheid, Biodiversiteit en Natuurbehoud en Zoölogie. Wetenschap, een manuscript klaar voor publicatie en twee seminarpresentaties.

Als alternatief bestaat een masterstudie, afhankelijk van de aard van het onderwerp, uit drie examenopgaven (een lesonderdeel) die 50% van het eindcijfer uitmaken en een onderzoeksproject in de vorm van een kleine proefschrift (de resterende 50% van de studiepunten voor de graad). Om te slagen, moet een student minstens 50% behalen voor elk van de examens en het onderzoeksproject, op basis van een kleine proefschrift. Het op onderzoek gebaseerde kleine proefschrift vormt de resterende 50% van het eindcijfer (dat wil zeggen een gewicht van 50% van het totale opleidingsonderdeel) en moet worden behaald (dwz een cijfer van 50% of meer) om de student te laten slagen . In het geval van deeltijdstudenten kan het examen in twee delen worden geschreven: twee papers in het eerste deel en een paper en een kleine proefschrift in het laatste deel. De twee delen moeten binnen een academiejaar worden behaald.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder