MSc in water- en milieutechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

BEURS

Khalifa University of Science and Technology biedt Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) beurzen aan ter ondersteuning van gekwalificeerde internationale studenten die zijn ingeschreven in graduate-programma's.

De beurs biedt een royale vergoeding en voordelen die omvatten:

 • Volledige dekking van collegegeld.
 • Medische verzekering voor studenten onder het Khalifa University-visum.
 • Ondersteuning bij het bijwonen van internationale onderzoeksconferenties.
 • Het indicatieve maandelijkse stipendium voor GRTA Scholarship is als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen):

Applicatie openen!

We beginnen met het starten van aanvragen vanaf 1 november 2018 voor de volgende intake op 1 september 2019.

De graad van Master of Science in Water and Environmental Engineering (M.Sc. in WEE) wordt toegekend voor het met succes voltooien van de eisen van een opleiding, die zowel cursussen als een onderzoeksthese omvatten. Het proefschrift is een onafhankelijk onderzoek van gespecialiseerde gebieden binnen het algemene veld van water- en milieutechniek. De M.Sc. in het WEE-programma wil het studenten een goed begrip bieden van de uitdagingen achter een van de fundamenten van duurzame ontwikkeling - zorgen voor voldoende en billijke toegang tot schoon water. Bovendien biedt het programma kandidaten de mogelijkheid om hun kennis te verdiepen in een van de twee specialisatiesporen van WEE, namelijk water- en milieutechnologieën of water- en milieumiddelen, en bij te dragen aan het proces van ontdekking en kenniscreatie door het uitvoeren van oorspronkelijk onderzoek. Kandidaten voor deze graad worden onderwezen en begeleid door ervaren faculteit en zullen naar verwachting in hun werk initiatief tonen in hun aanpak en innovatie. Naast het met succes afronden van het vakonderdeel van het programma, bereiden kandidaten voor en presenteren ze een proefschrift over hun gekozen gebied. Onderzoek kan worden uitgevoerd in verschillende onderwerpen die overeenkomen met de aandachtsgebieden die door de universiteit zijn geïdentificeerd.

Doelen

De educatieve doelen (doelstellingen) van de M.Sc. in het programma Water and Environmental Engineering moeten afgestudeerden produceren die zullen beschikken over:

 1. Een vermogen om huidige en toekomstige maatschappelijke problemen met betrekking tot water, afval en het milieu te identificeren en aan te pakken binnen een breder kader van duurzame ontwikkeling.
 2. Een vaardigheid om een ​​multidisciplinaire aanpak toe te passen voor het bedenken, plannen, ontwerpen en implementeren van oplossingen voor problemen op het gebied van water- en milieutechniek.
 3. Een goed begrip van de impact van oplossingen voor water- en milieutechnische problemen in een mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke systeemcontext.
 4. Een goed begrip van de waarde van technische en wetenschappelijke wetenschap, dienstverlening aan de maatschappij, leiderschap en levenslang leren die nodig is om hun carrièreambities te bevorderen.

Leerresultaten

Studenten die afstuderen met de M.Sc. in Water and Environmental Engineering kan:

 1. Pas met succes geavanceerde concepten van fundamentele wetenschappen en engineering toe om complexe water- en milieutechnische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen en inzicht te krijgen in de impact van dergelijke oplossingen op duurzame ontwikkeling.
 2. Pas met succes geavanceerde concepten toe op het gebied van water- en milieutechniek en fundamentele wetenschappen om technologieën, processen of systemen te ontwerpen, analyseren en ontwikkelen om tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving, zowel professioneel als ethisch.
 3. Gebruik een geavanceerde en rigoureuze aanpak voor het ontwerpen en uitvoeren van experimenten en voor de analyse en interpretatie van experimentele gegevens.
 4. Wees op de hoogte van hedendaagse kwesties en uitdagingen op het gebied van onderzoek / kansen op het gebied van water- en milieutechniek en doe mee aan levenslang leren om op de hoogte te blijven van dergelijke kwesties.
 5. Gebruik geavanceerde technieken, vaardigheden en moderne wetenschappelijke en technische hulpmiddelen voor problemen in verband met professionele praktijken op het gebied van water- en milieutechniek.
 6. Communiceer effectief en professioneel in schriftelijke en mondelinge vorm, zowel individueel als als lid van een multidisciplinair team.

Algemene structuur en vereisten

De M.Sc. in Water and Environmental Engineering (WEE) programma bestaat uit een minimum van 36 credit-uren. De vereiste studiepunten worden als volgt verdeeld: 6 studiepunten van de programma-kerncursussen, 6 studiepunten van track-core-cursussen, 12 studiepunten keuzevakken en 12 studiepunten van het afstudeerwerk van WEE Master. Een student kan de selectie van het parcours, evenals de keuzevakken die relevant zijn voor het thema van de masterproef, organiseren met toestemming van de onderzoeksleider. De onderstaande tabel geeft een samenvatting van de MSc in opleidingsprogramma structuur en vereisten. Alle M.Sc. in WEE-programma's, met uitzondering van het Seminar in Onderzoeksmethoden en de Master's Thesis, dragen ze elk afzonderlijk een credit van drie credits.

Samenvatting van M.Sc. in WEE-opleidingsprogramma structuur en vereisten

Categorie

Program Core

6

Volg Core

6

Seminar in onderzoeksmethoden

Programma keuzevakken

12

WEE Master's Thesis

12

Totaal

36

Programma-eisen

Studenten op zoek naar de graad van M.Sc. in WEE moeten met succes ten minste 36 gecrediteerde uren hebben voltooid, zoals gespecificeerd in de categorieën die in deze sectie worden beschreven, met een minimum Cumulatief Grade Point Average (CGPA) van 3,0.

Laatst bijgewerkt op okt 2018

Over de school

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Ins ... Lees meer

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Institute into one world-class, research-intensive institution, seamlessly integrating research and education to produce world leaders and critical thinkers in applied science and engineering. Khalifa University endeavors to be a leader among research intensive universities of the 21st century, while catalyzing the growth of Abu Dhabi and the UAE’s rapidly developing knowledge economy. Lees Minder