MSc in water- en afvalwatertechniek

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Wilt u echt een verschil maken in het leveren van betrouwbare watervoorziening, of het behouden en verbeteren van rivier- en grondwaterkwaliteit? Deze MSc voorziet behandelingswetenschappers, technologen en ingenieurs van de vaardigheden om praktische problemen op te lossen, effectief te communiceren en succesvol te werken, waardoor u zeer gewild bent bij werkgevers uit de industrie en de overheid.

Door innovatief onderwijs, dat theorie, toepassing en praktijk combineert, ontwikkel je een geavanceerd begrip van water- en afvalwatersystemen die je kwalificeren om te werken op alle gebieden van water- en afvalwaterbehandeling en -beheer, en een waardevolle bijdrage te leveren aan het VK en de wereldwijde watersector.

Cursus structuur

Deze cursus bestaat uit drie componenten: een formeel onderwezen component bestaande uit acht modules (40%), Groepsproject (20%) en Individueel proefschriftproject (40%).

Individueel project

Studenten selecteren hun individueel project in overleg met de afstudeerprojectcoördinatoren. Dit biedt studenten de mogelijkheid om onafhankelijk onderzoekscapaciteit aan te tonen binnen de afgesproken doelstellingen, deadlines en budgetten. Het project wordt gesponsord door de industrie en omvat doorgaans een stage van vier maanden bij het sponsorbedrijf. Er zijn plaatsingen aangeboden door alle tien Britse waterbedrijven, de twee grootste Franse nutsbedrijven, maar ook door multinationale ondernemingen en kmo's die actief zijn in de watersector. Deeltijdstudenten voeren hun individuele project meestal samen met hun werkgever uit.

Groepsproject

Het groepsproject is een toegepaste multidisciplinaire teamgebaseerde activiteit. Het biedt studenten de mogelijkheid, terwijl ze in teams werken onder academische supervisie, principes toe te passen die tijdens modules worden aangeleerd, terwijl ze de verantwoordelijkheid nemen voor projecttaken. Succes is afhankelijk van de integratie van verschillende activiteiten, werken binnen afgesproken doelstellingen, deadlines en budgetten. Studenten dienen projectrapporten in en presenteren hun bevindingen aan vertegenwoordigers van de industrie. Dit ontwikkelt professionele praktijk in communicatievaardigheden voor technische en zakelijke gebieden van procesontwikkeling. Deeltijdstudenten voltooien een enkel ontwerpproject individueel in een veld van hun keuze.

Toekomstige carriëre

Afgestudeerden met milieubeheer zijn te vinden in het Verenigd Koninkrijk, de EU en de wereld op alle niveaus van de waterindustrie, overheid, milieu- en ingenieursbureaus en de liefdadigheidssector.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevant onderwerp; een gelijkwaardige internationale kwalificatie; relevante werkervaring met een diploma lager dan in de tweede klas Honours. Neem contact met ons op als u niet voldoet aan onze formele toelatingseisen.

ATAS-certificaat

Studenten die een visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten mogelijk een ATAS-certificaat aanvragen om deze cursus te kunnen volgen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder