MSc in voorzieningen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in voorzieningen

Het gebied van facility management wordt snel een bron van strategisch management voor organisaties, omdat de sector snel groeit op de wereldmarkt. Deze MSc Facilities Management heeft als doel de kritische en praktische vaardigheden te ontwikkelen die kunnen worden toegepast in de praktijk van faciliteiten en operationeel management in een zeer competitieve mondiale markt. Dit masterprogramma bouwt voort op de kennis die is opgedaan door niet-gegradueerde studies en / of ervaringsleren op de werkplek.

Deze masteropleiding is ontworpen om een kwalificatie van niveau 9 te bieden voor degenen die afkomstig zijn uit een breed spectrum van opleidingen, zoals bedrijfskunde, financiën en engineering. De gemengde leerleveringsmodus is een flexibele studieoptie voor diegenen die leren op het werk en gezin willen afstemmen. Er is toegang tot uitgebreide leermiddelen en ondersteunend materiaal via onze virtuele leeromgeving waarmee studenten de tijd en plaats kunnen kiezen die het meest geschikt zijn om te studeren. Opdrachten zijn praktisch en werkgebaseerd, met als hoogtepunt een onderzoeksproject in semester 3. Dit project biedt een mogelijkheid om een situatie te verkennen of een probleem te vormen dat zeer relevant is voor de operationele of toekomstige strategische behoeften van uw organisatie.

Het cultiveren van strategisch denken is een kernthema en het programma wordt vanuit dit perspectief onderwezen. Docenten zijn ervaren marktleiders en zorgen ervoor dat de inhoud relevant is voor de FM-sector. Afgestudeerden kunnen hun leerproces onmiddellijk implementeren en een positieve impact hebben op het succes van hun werkomgeving. Dit MSc-programma zal zowel je persoonlijke ontwikkeling als je professionele carrière ten goede komen, waardoor je in een sterke positie staat voor loopbaanontwikkeling in deze sector.

123685_conference-room-768441__340.jpg
Gratis foto's / Pixabay

Verworven kwalificaties

MSc voorzieningen

Studenten worden geregistreerd als postdoctorale studenten van London Metropolitan University en ontvangen een studentenkaart die hun studentenstatus bevestigt.

Kwalificatieraamwerken in Ierland en het VK

De Ierse en Britse kwalificatieautoriteiten hebben samengewerkt aan initiatieven die de transparantie, erkenning en mobiliteit van kwalificaties tussen onze respectieve rechtsgebieden bevorderen. De kwalificatieautoriteiten in het VK en Ierland hebben overeenstemming bereikt over de kwalificatiekaders die van kracht zijn. Brexit heeft geen invloed op deze overeenkomst. Verdere richtlijnen over dit kader zijn hier beschikbaar.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Toegang is door directe toepassing bij Portobello Institute.

Er zijn toegangscriteria beschikbaar voor studenten met verschillende kwalificaties / ervaringsniveaus en deze worden hieronder gedetailleerd beschreven.

Inschrijving met eerdere educatieve kwalificaties

Studenten die willen deelnemen met behulp van eerdere onderwijskwalificaties, moeten over een van de volgende kwalificaties beschikken:

 • BSc Facilities Management
 • BIFM afgestudeerden van niveau 6
 • Senior FM-personen - vereist een ingangsbeoordeling via het aanvraagproces
 • Andere niveau 8 graden houders met relevante ervaring in FM

Ingang met ervaringsleren

Studenten kunnen toegang vragen tot de MSc-voorzieningen

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een senior functie op managementniveau
 • Aanzienlijke werkervaring in een operationele rol.

Aanmeldingsprocedure

 • Stap 1 - Vul het online boekingsformulier in.
 • Stap 2 - Er wordt contact opgenomen met de aanvragers voor bevestiging / bewijs van het voldoen aan de toelatingscriteria en de aanmelding wordt bevestigd.
 • Stap 3 - Bevestiging van een plaats zal worden gegeven aan aanvragers die onmiddellijk aan de criteria voldoen.

of

 • Aanvragers die niet aan de criteria voldoen, kunnen in aanmerking komen voor geavanceerde toegang tot de BSc (Hons) -faciliteiten

Let op: plaatsen op deze cursus worden pas bevestigd nadat het collegegeld is ontvangen. Vroege toepassing wordt geadviseerd.

123690_men-1979261_960_720.jpg
089fotoshootings / Pixabay

Cursusstructuur

Dit is een gemengde leercursus die gedurende 3 academische semesters wordt gegeven met ondersteunde seminars die tijdens geplande weekends worden gehouden.

Semester 1

Elk semester heeft 3 * eendaagse seminars die zijn ontworpen om de student te ondersteunen bij het voltooien van de modules die voor dat semester zijn gepland. Seminars worden meestal op zaterdag gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. Aanwezigheid op seminars is niet verplicht en wordt geleverd met het doel de module-tutor te introduceren, de leerresultaten, inhoud, de beoordelingsstrategie en verwachtingen voor vaardigheden / kennisontwikkeling te beschrijven.

Al het cursusmateriaal bevindt zich op de Weblearn-portal van LMU, een eenvoudig te gebruiken online platform dat speciaal is ontworpen voor online leerprogramma's. Tijdens de introductie krijgen studenten toegang tot het platform met een praktische demonstratie van het gebruik van de portal en toegang tot lessen snel en gemakkelijk. Om deze cursus te voltooien, moeten studenten een basiskennis hebben van het gebruik van een computer en zoeken op internet voor onderzoeksdoeleinden.

Doel van de cursus, leerresultaten

Koersdoelen

Studenten zullen vaardigheden zoals kritisch analyseren en probleemoplossing verder ontwikkelen in de context van strategische besluitvorming. Praktische industriële inzichten en presentaties zorgen ervoor dat studenten theorie relateren aan real-life werkscenario's.

Deze MSc-opleiding is ontworpen om de interactie en bijdrage van studenten aan te moedigen door hun vermogen om zelfstandig te werken te ontwikkelen, oplossingen voor problemen op een systematische en effectieve manier voor te stellen en te ontwikkelen en zowel zelfverzekerd als duidelijk te communiceren zowel schriftelijk als mondeling.

Leerresultaten

De leerresultaten voor de MSc-voorzieningen

 • Stel deelnemers in staat om geavanceerde kerncompetenties in facilitair management te ontwikkelen door voort te bouwen op leervaardigheden die reeds op BSc-niveau zijn opgedaan
 • Cultiveer strategische denkers met uitgebreide managementkennis, -vaardigheden en -praktijk op hoog niveau
 • Rust leerlingen uit met de nodige kwalificaties om hun loopbaan in de geglobaliseerde sector Facilitair Management te bevorderen
 • Ontwikkel competitieve managers en toekomstige leiders en beslissers voor de FM-sector

Module inhoud

Semester 1

 • Fundamentals of CSR and Sustainability
 • Strategisch faciliteitenbeheer
 • Projectmanagement op de werkplek

Semester 2

 • Managementleren en onderzoek
 • Strategisch operations management in facility management
 • Financieel management en milieueconomie

Semester 3

 • Industrie Capstone-project

De titels van deze modules kunnen worden gewijzigd.

Cursuskosten en Easy Payment Plan

Cursusprijs € 9.999 voor semester 1,2

Beoordelingskosten £ 385 stg betaalbaar in semester 3

Eenvoudig betalingsplan

De volgende plannen zijn beschikbaar voor studenten die de betaling voor dit programma willen spreiden.

Optie 1:

 • € 3.095 te betalen 14 dagen voor aanvang van elk semester - totale kosten - € 9.285
 • Beoordelingskosten zijn verschuldigd vóór aanvang van semester 3.

Optie 2:

Semester 1, 2

 • € 1500 borg te betalen bij boeking.
 • 12 betalingen van € 665 te betalen op de 10e van de maand vanaf de maand na de startdatum - totale kosten - € 9.480
 • Beoordelingskosten zijn verschuldigd op of vóór de startdatum van semester 3.
Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continu ... Lees meer

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continuously advanced by her daughter Rebekah Lyons, another forward-thinking and hard-working woman. Lees Minder