MSc in voedselsystemen en management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Ontwikkeld met en specifiek voor de industrie, is de MSc Food Systems and Management een toegangspoort tot een succesvolle carrière voor iedereen die gepassioneerd is over het verbeteren van grote wereldwijde problemen zoals voedselzekerheid en voedselveiligheid.

Door de integratie van wetenschappelijke, technologische en managementaspecten (lesgeven gedeeld met onze internationaal erkende School of Management en experts uit de industrie) leert u hoe u voedselbronnen efficiënter kunt gebruiken en beheren om duurzame, veilige en veilige voedselvoorzieningsketens te realiseren de wereldbol.

Onze afgestudeerden zijn zeer gewild bij werkgevers en we staan op de tweede plaats in het VK voor afgestudeerden (DLHE longitudinaal onderzoek, 2017).

Voor wie is het?

Food Systems and Management MSc is geschikt voor nieuwe afgestudeerden in wetenschap of technologie of professionals die al in de voedingsindustrie geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun carrière en biedt flexibiliteit en ondersteuning voor full- of parttime studenten. Bovendien zullen we, als onderdeel van ons streven naar excellente studenten, zowel uit het VK als de rest van de wereld, elk jaar beurzen aanbieden aan uitstekende kandidaten. De cursus voorziet u van een kritische beoordeling van de problemen die verband houden met de productie en levering van veilig voedsel in de moderne wereld.

Cursusstructuur

  • Acht onderwezen modules (40%),
  • Groepsproject of proefschrift (20%): Je gaat werken in een mini-consultancyproject voor een van onze industriële klanten,
  • Individueel onderzoeksproject (40%).

Geïnformeerd door de industrie

Deze MSc profiteert van input van een adviespanel in de industrie met vertegenwoordigers van commerciële en niet-commerciële organisaties, die ervoor zorgen dat de cursus zijn relevantie voor de markt en de industrie blijft behouden. Deze betrokkenheid en direct contact met de industrie maakt succesvolle studenten zeer gewild op de arbeidsmarkt.

Toekomstige carriëre

Het vergroten van het consumentenbewustzijn en de vraag met betrekking tot voedselkwaliteit, voedings- en veiligheidskwesties, gekoppeld aan toenemende concurrentie binnen de snel veranderende voedingsmiddelenindustrie, heeft een vraag gecreëerd voor individuen die in staat zijn om succes te behalen bij het beheer van de belangrijkste voedselketens in een moderne mondiale economische markt. .

Afgestudeerden van Cranfield zijn zeer succesvol in het bereiken van relevant werk na de cursus. Voor professionals die al in de industrie zijn, verbeteren Cranfield-kwalificaties hun loopbaan, wat zowel de kandidaat als hun werkgever ten goede komt.

Afgestudeerden van deze cursus zijn in verschillende rollen gaan werken, waaronder Senior Development Technologist, Innovation Manager, Supply Chain Coordinator en Associate Principal Scientist. Bedrijven waar onze afgestudeerden zijn gevorderd, omvatten PepsiCo, Chia Company, Bowman's Ingredients en MMUK.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevante wetenschappelijke discipline; zoals life science, food science of food engineering. Kandidaten met passende beroepservaring worden ook uitgenodigd om een aanvraag in te dienen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder