MSc in toegepaste kunstmatige intelligentie en data-analyse

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De wereld is meer datagestuurd dan ooit, en hoewel er veel vraag is naar gespecialiseerde analytische, digitale, datawetenschap en kunstmatige intelligentie, is het aanbod nog steeds erg beperkt. Er is een gebrek aan experts op het gebied van data science en kunstmatige intelligentie en dit gebrek aan expertise betekent dat op dit moment slechts enkele bedrijven daadwerkelijk het volledige potentieel van hun datasets kunnen benutten en dit in een concurrentievoordeel kunnen veranderen.

Dit nieuwe MSc-programma is ontworpen als reactie op het tekort aan Artificial Intelligence (AI) en Data Analytics (DA) -specialisten in het VK. Het geeft je de vaardigheden en het professionele inzicht dat je nodig hebt om een carrière te starten in deze diverse en snelgroeiende sectoren.

Zestig £ 10.000-beurzen worden aangeboden aan Home / EU / International-studenten * die dit programma bijwonen, als onderdeel van een investering van £ 1,4 miljoen door Office for Students (OfS), Department for Culture, Media and Sport (DCMS), Office for Artificial Intelligence en branchebijdragen.

* Controleer de geschiktheidscriteria.

Het programma biedt u een toegepast begrip van kunstmatige intelligentie en gegevensanalyse. Dit programma is geschikt voor aanvragers met alle achtergronden en er is geen voorafgaande technische kennis vereist . Je ontwikkelt de relevante technische vaardigheden die je nodig hebt als onderdeel van het programma.

Technische vaardigheden die u zult ontwikkelen, omvatten kennis van Python, R, Julia, Weka, AWS, MS Azure, SAS, SPSS en Excel. Niet-technische soft skills, waarvan de ontwikkeling de sleutel is tot uw succes op lange termijn in elke branche, inclusief datagedreven besluitvorming, kritisch denken, zakelijk inzicht en ondernemerschap, en communicatie, teamwork en leiderschapsvaardigheden.

Je krijgt de mogelijkheid voor een betaalde stage van 3 maanden als onderdeel van het programma, waardoor je waardevolle ervaring in de echte wereld opdoet en de kans krijgt om branchecontacten op te bouwen.

Uw intellectuele en inzetbaarheid vaardigheden zullen verder worden ontwikkeld door toegang tot ons Career Booster professionele ontwikkelingsprogramma. Bovendien biedt het voorgestelde curriculum u de mogelijkheid om professionele certificeringen te behalen via AWS Academy en SAS.

Je studeert af als een zelfverzekerde, creatieve, ondernemende, onafhankelijke datamodeller en -tolk, in staat om geschikte AI- en DS-tools te selecteren voor een bepaald praktisch probleem en empirische analyse uit te voeren die bijdraagt aan datagestuurde besluitvorming.

Professionele accreditatie

We zijn trots om deel uit te maken van een elitegroep van bedrijfsscholen om de drievoudige accreditaties van Equis, AMBA en AACSB te houden, vaak de 'Triple Crown' genoemd.

Studenten krijgen de kans om hun intellectuele vaardigheden verder te ontwikkelen en hun kansen op inzetbaarheid te vergroten door middel van microbadges die beschikbaar zijn via SAS-inhoud en Amazon Web Services-inhoud. Dit zijn door de industrie erkende certificeringen van onschatbare waarde die u voorbereiden op meer taakverantwoordelijkheden - ze zullen de deuren openen voor verschillende arbeidsmogelijkheden en u kunt ze overal ter wereld gebruiken.

SAS is een van 's werelds toonaangevende industriestandaard software voor gegevensanalyse, die wordt gebruikt als onderdeel van deze opleiding om studenten op te leiden. SAS is een van onze strategische partners. Ze zijn voorstanders van het behalen van certificering door onze studenten met de software, die veel wordt gebruikt in de zakenwereld, als onderdeel van dit programma.

Alle studenten krijgen de mogelijkheid om professionele certificering te zoeken met het AWS Academy-programma van Amazon Web Services, als onderdeel van het programma. Als lid van de AWS Academy zal de University of Bradford studenten helpen bekwaam en gecertificeerd te worden in het gebruik van AWS-technologieën en klaar te staan om zich aan te sluiten bij het dynamische cloud IT-personeel.

Toelatingseisen

Een 2: 2 (of hoger) UK Honours-diploma, of een gelijkwaardige internationaal erkende kwalificatie, in STEM- of niet-STEM-gerelateerde onderwerpen. Werkervaring is niet vereist.

Volwassen studenten worden geval per geval in overweging genomen. Kandidaten met niet-diploma kwalificaties worden ook in aanmerking genomen die relevante werkervaring hebben (minimaal 3 jaar voltijds) en worden beoordeeld op basis van een interview.

Engelse taalvereisten

IELTS: 6.0 algemeen, zonder subtest minder dan 5.5.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Het voorgestelde curriculum (onder voorbehoud van validatie) omvat de studie van:

 • Machine Learning
 • Big Data
 • Visuele analyse
 • Gegevensanalyse van de overheid
 • Data Analytics in de gezondheidszorg
 • Digitale marketing
 • Veilige AI, projectbeheer
 • Management consulting
 • Ondernemerschap en innovatie
 • Vaardigheden ontwikkelen voor zakelijk leiderschap

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt bij het verduidelijken van plannen door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal georganiseerde workshops.

AWS Academy-programma van Amazon Web Services (AWS)

De School of Management heeft zich aangesloten bij het prestigieuze wereldwijde AWS Academy-programma van Amazon Web Services (AWS). Alle studenten krijgen de kans om hun vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid te verbeteren, zodat ze klaar zijn voor de arbeidsmarkt.

AWS Academy is een wereldwijd programma dat onderwijsinstellingen toegang biedt tot cloud computing-inhoud om het leren van studenten op een concurrerende digitale werkplek te ondersteunen. Als lid van de AWS Academy zal de University of Bradford studenten helpen bekwaam en gecertificeerd te worden in het gebruik van AWS-technologieën en klaar te staan om zich aan te sluiten bij het dynamische cloud IT-personeel.

Alle studenten krijgen de mogelijkheid om professionele certificering te zoeken met de vaardigheden die zijn opgedaan met AWS Academy-inhoud, geleverd door universitair personeel dat geaccrediteerd is door de AWS Academy.

Carriere vooruitzichten

Dit programma is ontworpen om je als afgestudeerde in staat te stellen een carrière in de kunstmatige intelligentie en / of data science-sectoren te starten of te verbeteren, en je de vaardigheden te geven die je nodig hebt om in aanverwante consultancy te werken of om een nieuw technologiebedrijf te starten.

Carrièremogelijkheden omvatten (maar zijn niet beperkt tot):

 • Toegepaste kunstmatige intelligentie en data science professional
 • Afgestudeerd analist
 • Bedrijfsanalist
 • Analytics-adviseur
 • Technologie consultant
 • Digital marketing analist
 • Manager digitale inzichten
 • Start nieuwe tech-business
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder