MSc in toegepaste instrumentatie en besturing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: InstMC

We hebben samen met professionals in de industrie een MSc Applied Instrument and Control-programma ontwikkeld dat is geaccrediteerd door het Institute of Measurement and Control (InstMC). Het behandelt zowel de nieuwste ontwikkelingen in het veld als de branchekennis die we hebben opgedaan door jarenlange ervaring.

Je verwerft een gespecialiseerde vaardigheden en expertise die zeer wenselijk is voor werkgevers, waardoor je een competitieve kandidaat bent voor het belonen van loopbanen in veel sectoren, met beschikbare Pathways voor olie en gas. Het programma maakt gebruik van relevante casestudies met real-world implicaties, zodat u praktische kennis opdoet die u vanaf de eerste dag op de baan kunt toepassen.

Het programma voldoet ook aan de verdere leervereisten van de ingenieursraad voor registratie als Chartered Engineer.

 • Krijg een solide basis in de meetkunde en de controletheorie
 • Oefen data-acquisitie en instrumentnetwerken
 • Studieanalyse van systemen voor conditiebewaking
 • Onderzoek foutdetectie en besturingssysteemontwerp
 • Een praktijkgericht project in de industrie voltooien voor ervaringsleren

Bij GCU vindt u een gastvrije gemeenschap van mensen zoals uzelf - hardwerkende, carrièregerichte individuen met de visie en discipline om zinvol werk te verrichten. We helpen je met het ontwikkelen van de tools om succesvol te zijn, in je carrière en in je leven.

We hopen dat je deze hulpmiddelen zult gebruiken om een ​​positieve impact te hebben op je gemeenschap en een bijdrage te leveren aan het algemeen welzijn door alles wat je doet.

Graduate prospects

De MSc Applied Instrumentation and Control biedt afgestudeerden een zeer gerichte vaardighedenet die waardevol is voor een zeer breed scala van industrieën - elk bedrijf dat baat heeft bij het meten van procesvariabelen en omgevingsfactoren. Denk aan chemicaliën, farmaceutica, optica en opto-elektronica, medische instrumentatie en meer.

In deze sectoren kunt u zich concentreren op computergestuurde instrumentatiesystemen, procesinstrumentatie, technisch beheer en verkoop, procescontrole en automatisering, sensorontwikkeling en -productie, instrumentnetwerken, industriële ontwikkeling of test- en meetsystemen.

U kunt ook een carrière nastreven bij een bedrijf dat meetsystemen ontwerpt en produceert.

Wat ga je studeren

Het curriculum is ontwikkeld in overleg met het bedrijfsleven en kan grofweg worden gegroepeerd op drie gebieden: de introductie van nieuwe feiten en concepten in meting en controle; de toepassing van feiten en concepten op reële meetproblemen en -systemen; en onderwerpen die van algemeen belang zijn voor de professionele ingenieur, bijvoorbeeld veiligheids- en veiligheidsmanagement en managementethiek en projectplanning.

Studenten voltooien acht onderwezen modules - vier in trimester A en vier in trimester B; en een Masters-project in trimester C. Het MSc-project zal worden uitgevoerd op de werkplek van de student; dit kan in een gebied zijn dat relevant is voor de productie / onderhoudfunctie van het bedrijf, waardoor maximaal voordeel wordt geboden aan zowel het bedrijf als het individu.

Controlesystemen

Consolideert geavanceerde klassieke en moderne besturingsontwerptechnieken en benadrukt de praktische overwegingen bij het toepassen van besturingsontwerp in een industriële omgeving. De gepastheid en moeilijkheden die men tegenkomt bij het toepassen van verschillende ontwerptechnieken in de praktijk zullen worden onderzocht. In het bijzonder zullen systeemgevoeligheid, robuustheid en niet-lineariteit worden bestudeerd.

Data acquisitie en analyse

Ontwikkelt het vermogen om in een bepaalde situatie de meest geschikte strategie te evalueren voor het verzamelen van gegevens en de voordelen van deze strategie te begrijpen met betrekking tot andere benaderingen. Een reeks moderne tijd- en frequentiedomeinanalysetechnieken zal ook worden besproken.

Industriële case studies

Na de basis in de meting en instrumentatie van de module Metingstheorie en -apparatuur, zullen studenten nu uitgerust zijn om diepgaande instrumentatie in industriële processen te bestuderen. Deze module behandelt aspecten van het ontwerpen van sensorsystemen voor industriële metingen, instrumentcontrole, probleemoplossing van systemen en optimalisatie in industriële toepassingen.

Gedistribueerde instrumenten

Ontwikkelt het vermogen om in een bepaalde situatie de meest geschikte strategie te evalueren voor het verzamelen en verzenden van gegevens en de voordelen van deze strategie te begrijpen met betrekking tot andere benaderingen. Een breed scala van verschillende instrumentcommunicatie- en netwerktechnieken zal worden bestudeerd. Daarnaast biedt de module praktische ervaring met de installatie van hardware en softwareontwikkeling met betrekking tot deze technieken.

Industriële processystemen

Identificatie en systeemmodellering uit echte gegevens spelen een belangrijke rol in deze module. Deze benadering leidt dus tot meer complexe en realistische modellen die kunnen worden gebruikt om robuustere en betrouwbaardere controllers te ontwerpen die rekening houden met problematische fysieke effecten zoals tijdvertragingen en sensorruis. De module behandelt meer geavanceerde aspecten van besturingsontwerp zoals feedforward en multivariabele besturing.

Meetsystemen

Een reeks geavanceerde meetsystemen zal in de diepte worden bestudeerd. Sensoren, signaalverwerking, signaalmetingen op laag niveau, lawaaiverminderingsmethoden en geschikte meetstrategieën zullen worden toegepast op industriële en milieutoepassingen. De invloed van omgevingsfactoren en bedrijfsomstandigheden zal worden beschouwd in relatie tot de optimalisatie van het meetsysteem.

Meettechniek en apparaten

Neemt een algemene benadering van meettheorie en apparaten aan, waardoor studenten vertrouwd raken met de kenmerken van meetsystemen in termen van de onderliggende principes. Op deze manier kunnen de studenten een systeembenadering van probleemoplossing ontwikkelen. Ze zouden deze methodologie als een aanzienlijk voordeel voor hen moeten zien wanneer ze hun expertise moeten toepassen bij het oplossen van complexere industriële meetproblemen.

Professionele oefening

Ontwikkelt het vermogen van de studenten om een ​​MSc-onderzoeksproject te selecteren, te ontwikkelen en te plannen, om de literatuur in verband met het project te onderzoeken en kritisch te analyseren en om onderzoeksresultaten effectief te presenteren. Het biedt studenten ook de mogelijkheid om een ​​bekwaam denkproces toe te passen. projectplanning en geef ze een kritisch inzicht in veilig en ethisch werken.

onderscheiding

Toelatingseisen

UK honoreert graad 2: 2 (of gelijkwaardig) in een relevante technische of fysische wetenschapsdiscipline met een sterk elektrisch, elektronisch of fysisch element.

Andere academische en beroepskwalificatie

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

 • de Engelse taal
 • Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

 • Thuis: £ 5500
 • RUK: £ 5500
 • EU: £ 5500
 • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

accreditatie

Het programma is geaccrediteerd door het Institute of Measurement and Control (InstMC) en voldoet aan de nadere leervereisten van de ingenieursraad voor registratie als Chartered Engineer.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder