MSc in toegepaste cyberbeveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De online veiligheid van de wereld hangt van u af. Stap op het bord met deze fascinerende mastercursus, gegeven door experts van een van 's werelds toonaangevende cybersecurity-hubs.

Over jou

Je zult analytisch, technisch en een moderne codebreaker zijn. Cybersecurity is een uitdaging die niet zal verdwijnen, met gevolgen voor bedrijven, particulieren en zelfs overheden. Jij zou kunnen zijn:

 • Een pas afgestudeerde - mogelijk een wiskunde- of ingenieurskandidaat met goede programmeervaardigheden, of misschien ben je een goede ontwikkelaar, maar heb je weinig kennis van cybersecurity.
 • Werkt al in de branche - heeft ervaring met technische softwareontwikkeling en wil uw professionele ontwikkeling verbeteren en verbeteren.
 • Een internationale student die een Britse masteropleiding wil studeren om te voldoen aan de wereldwijde behoefte aan cyberbeveiligingsvaardigheden.

Over de cursus

Dit innovatieve programma loopt voorop bij technische ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde cyberbeveiliging, zoals cryptografie, computer forensics, malware, netwerken, softwareontwikkeling, en onderzoekt ook de steeds belangrijkere juridische en ethische kwesties in cybersecurity.

Dit is een toegepaste cursus, die theoretische vaardigheden combineert met praktisch werk in het laboratorium om u hands-on ervaring te geven.

Houd er rekening mee dat

Aanvragen voor deze cursus, ontvangen na 30 juni, worden mogelijk niet geaccepteerd. Een aanbetaling is vereist om een plaats te beveiligen.

Toegepaste Cyber Security-hoogtepunten

De vraag naar gecertificeerde professionals op het gebied van cyberbeveiliging groeit momenteel met meer dan 12 keer de snelheid van de totale banenmarkt.

Professionele accreditaties

Volledig gecertificeerd door GCHQ / NCSC

Faciliteiten van wereldklasse

De syllabus, lesmaterialen en labs worden geïnformeerd door het onderzoek van wereldklasse dat wordt uitgevoerd in het Center for Secure Information Technologies (CSIT) aan Queen's University Belfast. Naast GCHQ / NCSC Master's certificering, is CSIT zelf ook gecertificeerd als Academisch Center of Excellence in Cyber Security Research door GCHQ / NCSC.

Onze MSc wordt geïnformeerd door het onderzoek van wereldklasse dat wordt uitgevoerd in het Center for Secure Information Technologies (CSIT).


In 2015 reikte Koningin Elizabeth II CSIT een Queen's Anniversary Prize voor hoger en voortgezet onderwijs uit voor haar inspanningen om de wereldwijde cyberveiligheid te verbeteren en de online activiteiten van miljarden internetgebruikers over de hele wereld te beschermen.

Belfast ontwikkelt zich snel tot een reputatie als wereldwijde hub voor cyberbeveiliging en we hopen dat studenten zullen worden geïnspireerd om te gedijen in deze dynamische en opwindende omgeving.

Dr. Kieran McLaughlin
Cursusdirecteur

cursus details

De cursus bestaat uit zes onderwezen modules en een onderzoeksproject en biedt een brede basis in cybersecurity

De MSc in Applied Cyber Security is beschikbaar in een voltijdse of een deeltijdse optie.

 • Voltijd (1 jaar): bestaat uit zes geleerde modules (120 CATS-punten) en een praktisch project van 3-4 maanden met een onderzoekskarakter (60 CATS). Studenten studeren tot en met het einde van semester 2 zes modules (120 CATS). Ze starten ook een individueel onderzoeksproject (60 CATS) en gaan door tot en met maand 12.
 • Part-time (2 jaar): deeltijdstudenten zijn normaal gesproken ingeschreven voor twee jaar. Het eerste jaar zal normaal drie onderwezen modules compromitteren (60 CATS), en het tweede jaar omvat normaal gesproken drie onderwezen modules (60 CATS) plus een individueel onderzoeksproject (60 CATS).

Hogere niveau leerlingplaatsen op basis van de deeltijdstudie zijn ook beschikbaar. Verdere informatie kan worden aangevraagd via de onderstaande contactgegevens.

modules:

 • Toegepaste cryptografie
 • Computer forensics
 • ethisch
 • malware
 • Netwerk veiligheid
 • Software Assurance
 • Onderzoeksproject

Deze modules worden beoordeeld aan de hand van een combinatie van praktische laboratoriumsessies, onafhankelijke cursussen en schriftelijke examens.

Het individuele onderzoeksproject richt zich op het toepassen van aangeleerde vaardigheden op een toonaangevend probleem in onderzoek naar cyberveiligheid. Een proefschrift is vereist voor het project. Na goedkeuring van de tutor kan het project worden uitgevoerd als een zomerplaatsing bij een bedrijf.

Modules worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ontwikkelingen in het dynamische veld van cyberbeveiliging weer te geven. Aangeboden modules kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Carriere vooruitzichten

Invoering

In overeenstemming met de doelstellingen van GCHQ / NCSC gecertificeerde masteropleidingen, is dit programma bedoeld om:

 • een dieper begrip van concepten, principes, technologieën en werkwijzen voor cyberveiligheid.
 • een brug tussen undergraduate degrees en carrières in cybersecurity.
 • een platform voor verder onderzoek op doctoraal niveau.
 • een effectieve manier voor mensen in het midden van de carrière om hun kennis van het onderwerp te vergroten of om over te schakelen naar cyberbeveiliging als een verandering van carrièrepad.

De postdoctorale studenten van Queen profiteren van buitengewone voordelen. Unieke initiatieven, zoals Degree Plus en Researcher Plus, versterken onze inzet voor inzetbaarheid, terwijl innovatieve leiderschaps- en executive-programma's naast sterlingintegratie met bedrijfsexperts onze studenten helpen om belangrijke leiderschapsposities te verwerven, zowel nationaal als internationaal.

Leren en onderwijzen

De hele cursus is praktisch. Er wordt niet alleen over gepraat. Je leert in een sandbox-omgeving wanneer je kunt experimenteren en fouten kunt maken, zodat je je nieuwe vaardigheden in praktijk kunt brengen in praktische cyberuitdagingen. Je ontmoet onze onderzoekers en bespreekt hoe zij het geavanceerde onderzoek dat hier wordt ontwikkeld, toepassen op cybersecurity-technologieën. Veel van onze studenten ondernemen hun onderzoeksproject als een zomerplaatsing bij toonaangevende cybersecuritybedrijven. Of je kunt ervoor kiezen een jaar te doen als je kiest voor de tweejarige opleiding.

Beoordeling

Aan de cursus gerelateerde beoordelingen worden hieronder beschreven:

 • Schriftelijk examen
 • Cursussen / lab werk
 • Onderzoeksproject proefschrift

Beoordelingscriteria zijn gekoppeld aan de leerresultaten voor elke module. Een reeks beoordelingsinstrumenten wordt gebruikt, waaronder laboratoriumopdrachten, individuele projecten, praktische examens, presentaties, schriftelijke cursussen en ongeziene schriftelijke examens.

Toegangsvereisten

Afstuderen

 • Normaal gesproken een 2.1 Honours diploma of een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor de universiteit in computerwetenschappen, software engineering, elektrische en / of elektronische engineering, wiskunde met computerwetenschappen, natuurkunde met computerwetenschappen of een verwante discipline.
 • Kandidaten die houder zijn van een 2.2 Honours diploma en een masterdiploma (of gelijkwaardige kwalificaties aanvaardbaar voor de universiteit) in een van de bovengenoemde disciplines zullen van geval tot geval in overweging worden genomen.
 • Van alle aanvragers wordt verwacht dat ze de wiskundige vaardigheid en aanzienlijke programmeerervaring hebben, zoals bewezen door de inhoud van hun primaire graad of door een andere passende formele kwalificatie. Het zou nuttig zijn als aanvragers ervaring hebben met programmeren in C en werken in een Linux-omgeving.
 • Aanvragen kunnen worden overwogen door personen die niet aan de bovenstaande vereisten voldoen, maar kunnen aantonen dat zij recent relevante technische ervaring hebben opgedaan in de branche, bijvoorbeeld bij het programmeren. Mogelijk is een aanvraag vereist onder Erkenning van Prior Experiential Learning (RPEL).

Let op: een niet-restitueerbare aanbetaling (in mindering te brengen op het collegegeld) van £ 1.000 is vereist.

Internationale studenten

Raadpleeg de specifieke informatie voor uw land voor informatie over internationale kwalificatie-equivalenten.

Engelse Taalvereisten

Bewijs van een IELTS -score van 6,0, met niet minder dan 5,5 in elk onderdeel, of een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor de universiteit is vereist ( genomen in de afgelopen 2 jaar).

Internationale studenten die een aanvraag willen indienen bij Queen's University Belfast (en voor wie Engels niet hun eerste taal is), moeten hun bekwaamheid in het Engels kunnen aantonen om ten volle te kunnen profiteren van hun studie of onderzoek. Niet-EER-onderdanen moeten ook voldoen aan de Britse Visa en Immigration (UKVI) immigratievereisten voor de Engelse taal voor visumdoeleinden.

Als je je Engelse taalvaardigheid wilt verbeteren voordat je aan deze opleiding begint, biedt INTO Queen's University Belfast een scala aan Engelse taalcursussen. Deze intensieve en flexibele cursussen zijn bedoeld om uw Engelse bekwaamheid voor toelating tot dit niveau te verbeteren.

 • Academisch Engels: een intensieve cursus Engels en studievaardigheden voor succesvol universitair onderzoek op universitair niveau
 • Pre-sessioneel Engels: een korte intensieve academische cursus Engels voor studenten die een opleiding volgen aan Queen's University Belfast en die hun Engels moeten verbeteren.
Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Lees meer

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Lees Minder