MSc in through-life systeemduurzaamheid

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over

Deze cursus biedt een essentiële basis voor toekomstige leiders in organisaties die de gebruikswaarde en de gebruikskosten willen optimaliseren voor duurzame technische apparatuur zoals vliegtuigen, treinen, schepen, voertuigen, krachtcentrales, gereedschapsmachines, gebouwen enz.

Veel van de vooraanstaande Britse industriële organisaties zijn in toenemende mate afhankelijk van Through-life Engineering Services (TES) om te concurreren, marktaandeel te winnen, inkomsten en winst te genereren. Deze cursus biedt doorlopend denken om veranderingsleiders in organisaties in staat te stellen nieuwe en geïntegreerde benaderingen te omarmen voor het ontwikkelen van superieure door-levensondersteunende mogelijkheden om te voldoen aan de eisen van aandeelhouders en belanghebbenden.

Voor wie is het?

Deze MSc is ontwikkeld door Cranfield University in samenwerking met Rolls-Royce en Bombardier Transportation en is ontworpen voor personen in organisaties waar de nadruk steeds meer ligt op inkomsten die worden gegenereerd door het leveren van de services die producten effectief laten werken, in plaats van het ontwerp, de productie en levering van originele apparatuur (hardware). Het individu zal worden betrokken in een discipline met betrekking tot doorlopend beheer, ondersteuning, activabeheer en / of onderhoud. De cursus is relevant voor TES-afhankelijke organisaties, ingenieurs, bedrijfsbeheerders, logistiek, financiën en commerciële beoefenaars.

Wij streven ernaar om uw vaardigheden te verbeteren en de behoefte aan hoog opgeleide personen die betrokken zijn bij de ondersteuning van complexe apparatuur en systemen aan te pakken. De vaardigheden die worden opgedaan in de cursus zullen naar verwachting bijdragen aan het behalen van een concurrentievoordeel voor uw organisatie. De cursus is gestructureerd om maximaal voordeel te halen uit het leren met minimale tijd weg van de werkomgeving.

Gericht op het opleiden van leiders op het gebied van doorlopende engineering services systemen, ontwerp en planning, onderhoudsbeoordeling en operations management, engineering en technologie, inclusief conditie-gebaseerd onderhoud en gezondheidsmanagement, normen en regelgeving, informatietechnologie, contracten en beleid, levensverlenging en veroudering management, kosten modellering en controle.

Waarom deze cursus?

Er zijn twee hoofdthema's binnen de cursus:

 • De bedrijfscontext: dit is bedoeld om de zakelijke kansen, benodigde capaciteiten te definiëren, de bedrijfsverandering te plannen om naar TES over te schakelen, en de voorziening versus verbruikscompromatie te analyseren.
 • De uitvoeringsactiviteiten: dit richt zich op het ontwerp en de levering van de processen en activiteiten die deel uitmaken van de levering en consumptie van TES, en hoe de waardepropositie over het toevoernetwerk kan worden geoptimaliseerd.

De cursus beoogt uiteindelijk een geïntegreerde mogelijkheid te bevorderen voor beide thema's in organisaties om de efficiëntie en het concurrentievermogen te vergroten. Er zijn extra voordelen van de cursus:

 • Een commerciële benadering van uitmuntendheid: organisaties zoeken gestroomlijnde processen om hen in staat te stellen efficiënter te zijn, de kwaliteit te verbeteren en kosteneffectiever te zijn. De Through-life-systeemduurzaamheidscursus brengt expertise samen in verschillende disciplines om de industrie te informeren en organisaties te helpen hun concurrenten voor te blijven.
 • Leren van de beste academici en industriële beoefenaars: u wordt onderwezen door industrie-actieve onderzoek academici met een gevestigde staat van dienst in product-service en onderhoudssystemen, en through-life engineering services. Beroepsbeoefenaars in de industrie geven les aan academici met het oog op het bieden van voorbeelden uit de praktijk van oplossingen en uitdagingen.
 • Uitstekende faciliteiten: een breed scala aan gespecialiseerde softwaretoepassingen is beschikbaar voor gebruik, zoals PLM, AnyLogic, Witness, SAP en CAD. Er zijn ook een aantal fysieke faciliteiten rond degradatiebeoordeling, geïntegreerd voertuiggezondheidsmanagement en autonoom onderhoud.
 • Flexibele studiemogelijkheden: met deze cursus kunt u uw studies afstemmen op uw bestaande verplichtingen op het gebied van leven en werken, zodat u een postdoctorale kwalificatie kunt behalen en tegelijkertijd uw carrière kunt voortzetten. Projecten kunnen met uw organisatie worden ondernomen en bieden extra voordelen voor uw werkgever.
 • Netwerkmogelijkheden: ons aanzienlijke netwerk van contacten - zowel in de organisaties waar we mee werken als in het netwerk waar je deel van uitmaakt met je medestudenten en als een van onze alumni - geeft je de mogelijkheid om nuttige connecties op te bouwen

Cursus details

De MSc-cursus bestaat uit acht beoordeelde modules (in de vorm van zes opdrachten en twee examens), waarin studenten inzicht krijgen in zakelijke praktijken van wereldklasse, een door de industrie geleide groep en een individueel project. Studenten worden ook ondersteund door individuele coaching en een online leerplatform.

De huidige vergoeding voor de MSc is £ 18,400 over twee jaar. Deze bestaat uit: £ 2.000 registratiekosten per jaar en £ 1.800 per module (acht in totaal). Als een kandidaat binnen drie jaar klaar is, wordt er een extra registratietarief van een jaar in rekening gebracht.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Activa en waarde beheren
 • Systeemeffectiviteit
 • Leiderschap en verandermanagement
 • Het optimaliseren van het beheer van de kosten en prestaties van het hele leven
 • Operationele beschikbaarheid en risico's
 • Via Life Business Models en Requirements Management
 • Informatiemanagement
 • Diagnostiek en prognostiek

Toelatingseisen

Van kandidaten wordt verwacht dat ze minimaal twee jaar relevante ervaring hebben in de branche, samen met een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevante technische of op technologie gebaseerde discipline, of het internationale equivalent van deze Britse kwalificaties. Alternatieve kwalificaties samen met aanvullende industriële ervaring zijn ook overwogen.

Je carriere

Succesvolle afronding van deze cursus neemt je mee naar een carrière met een hogere mate van verantwoordelijkheid, een bredere basis van vaardigheden en capaciteiten en een groter niveau van professionaliteit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder