MSc in thermische energie - Roterende machines, engineering en managementoptie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over

Roterende machines worden tegenwoordig gebruikt in een groot aantal industriële toepassingen, waaronder de olie-, energie- en procesindustrie. Met de voortdurende uitbreiding van de toepassingen van roterende machines, is gekwalificeerd personeel vereist door het toenemend aantal gebruikers.

Roterende machines, engineering en management is een specialistische optie van de MSc in Thermal Power en biedt een uitgebreide achtergrond in het ontwerp en de bediening van verschillende soorten roterende apparatuur voor kracht-, olie-, gas-, scheepvaart- en andere oppervlaktetoepassingen.

Voor wie is het?

Ontworpen voor wie op zoek is naar een carrière in het ontwerp, de ontwikkeling, de bediening en het onderhoud van voedingssystemen. Afgestudeerden beschikken over de vaardigheden die hen in staat stellen onmiddellijke voordelen te bieden op een zeer veeleisende en lonende werkplek en daarom is er veel vraag naar. Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden die op zoek zijn naar een uitdagende en lonende carrière in een internationale groei-industrie.

Waarom deze cursus?

De MSc-optie in Rotating Machinery, Engineering en Management is gestructureerd om u in staat te stellen uw eigen specifieke interesses en carrièreaspiraties na te streven. U kunt kiezen uit een breed scala aan optionele modules en een geschikt onderzoeksproject selecteren. Een intensieve twee weken durende cursus industrieel management wordt aangeboden die helpt bij het verkrijgen van vrijstellingen van sommige vereisten van de ingenieursraad. U krijgt een grondige basis bij de bediening van verschillende soorten roterende machines voor luchtvaart-, scheepvaart- en industriële toepassingen.

We staan sinds 1946 op de voorgrond van postuniversitair onderwijs in thermische kracht- en gasturbine-technologie bij Cranfield. We hebben een wereldwijde reputatie voor ons geavanceerde postuniversitaire onderwijs, uitgebreid onderzoek en toegepaste voortdurende professionele ontwikkeling.

Dit MSc-programma heeft een breed scala aan culturele achtergronden die de leerervaring voor zowel personeel als studenten aanzienlijk verbetert.

Cursus details

De cursus bestaat uit ongeveer acht tot twaalf onderwezen modules en een individueel onderzoeksproject. Het onderwezen programma bestaat uit acht verplichte modules en maximaal vier optionele modules. De modules worden over het algemeen geleverd van oktober tot april.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • verbranders
 • Motorsystemen
 • Management voor technologie
 • Mechanisch ontwerp van Turbomachinery
 • Gasturbine-operaties en roterende machines
 • Turbomachinery en bladkoeling
 • Gasturbineprestatiesimulatie en -diagnostiek

Keuzemodules

Een selectie van modules uit de volgende lijst moet worden genomen als onderdeel van deze cursus

 • Prestaties en integratie van voortstuwingssystemen
 • Vermoeidheid en breuk
 • Computationele vloeistofdynamica voor gasturbines

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma (of equivalent) in engineering, wiskunde, natuurkunde of toegepaste wetenschappen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Meer dan 90% van de afgestudeerden van de cursus hebben werk gevonden binnen het eerste jaar na voltooiing. Veel van onze afgestudeerden zijn werkzaam in de volgende sectoren:

 • Fabrikanten van gasturbinemotoren
 • Fabrikanten van vliegtuigrompen
 • Luchtvaartmaatschappijen
 • Regelgevende instanties
 • Lucht- en ruimtevaartadviesbureaus
 • Energieproductie-industrieën
 • Academia: doctorale studies
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder