MSc in terrorismebestrijding

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Nooit eerder in de geschiedenis trok de kwestie van wat terrorisme veroorzaakt, hoe het te bestrijden en hoe de risico's die ermee gepaard gaan te beoordelen en te beheren, zo'n brede internationale aandacht en controverse. De behoefte aan toegankelijk, uitgebreid en betrouwbaar onderzoek en onderwijs over terrorisme en terrorismebestrijding blijft diepgaand. Deze nieuwe MSc komt tegemoet aan die behoeften op basis van het deskundige personeel van Cranfield en unieke faciliteiten om studenten een uitzonderlijk en geavanceerd programma op dit kritieke gebied te bieden.

Cursus details

Individueel project

Het individuele project duurt vier maanden van april tot juli. De student kiest uit een reeks titels of kan een eigen onderwerp voorstellen. De meeste zijn praktisch of experimenteel gebaseerd op de unieke faciliteiten van Cranfield.

Beoordeling

Door schriftelijke en praktische examens, permanente evaluatie, projectpresentatie en mondeling examen.

modules

Het up-to-date en actueel houden van onze cursussen vereist constante innovatie en verandering. De modules die wij aanbieden weerspiegelen de behoeften van het bedrijfsleven en de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen als gevolg daarvan veranderen of worden ingetrokken als gevolg van onderzoeksontwikkelingen, wetgevingswisselingen of om een ​​aantal andere redenen. Wijzigingen kunnen ook worden ontworpen om de leerervaring van studenten te verbeteren of om te reageren op feedback van studenten, externe examinatoren, accreditatie-instanties en industriële adviespanels.

Om u een voorproefje te geven, hebben we een opsomming gegeven van de verplichte modules en (indien van toepassing) een aantal keuzemodules die bij dit programma horen en dat liep in het academische jaar 2018-2019. Er is geen garantie dat deze modules in 2019 zullen worden ingevoerd. Alle modules kunnen worden gewijzigd afhankelijk van het jaar waarin u bent ingeschreven.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Toegepast terrorisme
 • Onderzoeksproject - Terrorismebestrijding
 • Strategieën, ideologieën en tactiek van terrorisme
 • Terrorisme en terrorismebestrijding begrijpen
Keuzemodules

Een selectie van modules uit de volgende lijst moet als onderdeel van deze cursus worden gevolgd:

 • Analytische technieken
 • Chemisch, biologisch, radiologisch en nucleair (CBRN) terrorisme
 • Contraterrorisme en intelligentie
 • Teller geïmproviseerde explosieve apparaten
 • Rechtszaalvaardigheden
 • Cyber terrorisme
 • Digital Crime and Investigation
 • Diplomatie en conflictoplossing
 • Onderzoek naar vuurwapens
 • Branden, ontploffingen en hun onderzoek
 • Forensische ballistische onderzoeken
 • Forensische exploitatie en intelligentie
 • Forensisch onderzoek van explosieven en explosieven
 • Wereldwijde veiligheid: opkomende uitdagingen
 • Inleiding tot vuurwapenonderzoeken en forensische ballistiek
 • Onderzoek en bewijsverzameling
 • Redenering voor forensische wetenschap

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse Honours diploma of gelijkwaardig in een relevante discipline (bijvoorbeeld criminologie, recht, politiek, psychologie, forensische wetenschap, etc.) of het professionele equivalent. Studenten met andere graden die kennis van en interesse in de elementen van het onderwerp kunnen tonen, worden ook in overweging genomen

De Engelse taal

Als je een internationale student bent, moet je bewijzen dat je een bevredigend testresultaat hebt behaald in een Engelse kwalificatie. De minimale standaard verwacht van een aantal geaccepteerde cursussen is als volgt:

Naast deze minimumscores wordt van u verwacht dat u een evenwichtige score behaalt voor alle elementen van de test. We behouden ons het recht voor om een ​​testscore te weigeren als een van de elementen van de testscore te laag is.

We accepteren alleen tests die binnen twee jaar na uw registratiedatum zijn genomen (met uitzondering van Cambridge Engelse tests zonder einddatum).

Studenten die een Tier 4 (algemeen) visum nodig hebben, moeten ervoor zorgen dat ze kunnen voldoen aan de Engelse taalvereisten van UK Visas and Immigration (UKVI) en we raden aan een IELTS voor UKVI-test te boeken.

Je carriere

We zijn een tijdperk ingegaan waarin de samenleving met kritieke problemen wordt geconfronteerd in verband met terrorisme en de strijd tegen terrorisme. De MSc-contraterrorismestudies bieden een rigoureuze, op bewijs gebaseerde kwalificatie die afgestudeerden helpt om een loopbaan te beginnen op een breed scala van gebieden, waaronder die met betrekking tot veiligheid, politie, militair beleid, overheidsbeleid en internationaal werk. Verder zal de MSc helpen bij de carrière van afgestudeerden die al in deze en aanverwante gebieden werken.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder