MSc in terrorismebestrijding, risicobeheer en veerkracht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Counterterrorism, Risk Management and Resilience is een specialistische cursus die speciaal is ontworpen voor diegenen die werkzaam zijn in de sectoren risicobeheer en risicobeperking. Cranfield heeft een lange geschiedenis van specialisatie in defensie- en veiligheidsvakken en beschikt over unieke faciliteiten voor onderwijs en onderzoek op deze gebieden. Deze cursus brengt een onderscheidende mix van verschillende onderwerpen samen en biedt studenten de fundamentele kennis, kernexpertise en evidence-based methodologische instrumenten en benaderingen die nodig zijn om terrorisme te begrijpen, analyseren, voorkomen en verminderen.

Overzicht

 • Startdatum: oktober
 • Duur: Voltijds: 11 maanden; Parttime: drie jaar
 • Levering: door schriftelijke en praktische examens, permanente evaluatie, projectpresentatie en mondeling examen
 • Kwalificatie: MSc
 • Type onderzoek: voltijds / deeltijds
 • Campus: Cranfield-campus

Waarom deze cursus?

De MSc Counterterrorism, Risk Management and Resilience Pathway is specifiek op maat gemaakt voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een carrière in de risicomanagement- of verzekeringssector met een focus op bescherming tegen terrorisme en aanverwante dreigingen. Deze Pathway moet in het bijzonder een beroep doen op kandidaten die in dienst zijn van of onlangs met pensioen zijn gegaan bij de overheid, het leger of de politie, of degenen die al actief zijn op het gebied van risicobeheer of verzekeringen die zich willen specialiseren in risicobeheer en beschermende beveiliging tegen terrorisme.

Cursus details

Het up-to-date en actueel houden van onze cursussen vereist constante innovatie en verandering. De modules die wij aanbieden weerspiegelen de behoeften van het bedrijfsleven en de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen als gevolg daarvan veranderen of worden ingetrokken als gevolg van onderzoeksontwikkelingen, wetgevingswisselingen of om een ​​aantal andere redenen. Wijzigingen kunnen ook worden ontworpen om de leerervaring van studenten te verbeteren of om te reageren op feedback van studenten, externe examinatoren, accreditatie-instanties en industriële adviespanels.

Om je alvast een voorproefje te geven, hebben we de verplichte modules en (indien van toepassing) enkele keuzemodules op een rijtje gezet die horen bij deze opleiding die liep in het studiejaar 2018-2019. Er is geen garantie dat deze modules zullen werken voor deelname aan 2019. Alle modules kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van uw jaar van deelname.

Cursuslevering

Door schriftelijke en praktische examens, permanente evaluatie, projectpresentatie en mondeling examen

modules

Het up-to-date en actueel houden van onze cursussen vereist constante innovatie en verandering. De modules die wij aanbieden weerspiegelen de behoeften van het bedrijfsleven en de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen als gevolg daarvan veranderen of worden ingetrokken als gevolg van onderzoeksontwikkelingen, wetgevingswisselingen of om een ​​aantal andere redenen. Wijzigingen kunnen ook worden ontworpen om de leerervaring van studenten te verbeteren of om te reageren op feedback van studenten, externe examinatoren, accreditatie-instanties en industriële adviespanels.

Om u een voorproefje te geven, hebben we de verplichte en (indien van toepassing) keuzevakken op een rijtje gezet die momenteel bij deze cursus zijn aangesloten. Alle modules zijn slechts indicatief en kunnen tijdens het jaar van inschrijving worden gewijzigd.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus:

 • Inleidende studies
 • Toegepast terrorisme
 • Risico, Crisis en Veerkracht
 • Strategieën, ideologieën en tactiek van terrorisme
 • Risicobeheer en beperking van terrorisme
 • Inzicht in terrorisme en terrorismebestrijding
 • Onderzoeksproject

Keuzemodules

Een selectie van modules uit de volgende lijst moet als onderdeel van deze cursus worden gevolgd:

 • Chemisch, biologisch, radiologisch en nucleair terrorisme (CBRN)
 • Contraterrorisme en intelligentie
 • Teller geïmproviseerde explosieve apparaten
 • Cyber terrorisme
 • Rechtszaalvaardigheden
 • Branden, ontploffingen en hun onderzoek
 • Forensische exploitatie en intelligentie
 • Bescherming van kritieke nationale infrastructuur

Toelatingseisen

Een graad of equivalent in de eerste of tweede klas in een relevante discipline (bv. Criminologie, rechten, politiek, psychologie, forensische wetenschap, enz.) Of het professionele equivalent. Ook studenten met andere diploma's die kennis van en interesse in de elementen van het vak kunnen aantonen, komen in aanmerking.

Alle kandidaten voor cursussen die geheel of gedeeltelijk worden gegeven aan de UK Defence Academy in Shrivenham, een locatie van het Ministerie van Defensie (MOD), hebben een veiligheidsmachtiging nodig om de locatie bij te wonen.

Omdat een van de kernmodules van de MSc in Counter-Terrorism Risk Management and Resilience wordt afgeleverd aan de UK Defence Academy, is een veiligheidsmachtiging vereist om te registreren voor deze cursus.

de Engelse taal

Als je een internationale student bent, moet je bewijzen dat je een bevredigend testresultaat hebt behaald in een Engelse kwalificatie. De minimale standaard verwacht van een aantal geaccepteerde cursussen is als volgt:

 • IELTS Academic - 7
 • TOEFL - 100
 • Pearson PTE Academic - 68
 • Engelse schaal van Cambridge - 190
 • Cambridge English: Advanced - C
 • Cambridge English: Proficiency - C
 • Trinity College London Integrated Skills in English III - minimale algehele score van voldoende

Naast deze minimumscores wordt van u verwacht dat u een evenwichtige score behaalt voor alle elementen van de test. We behouden ons het recht voor om een ​​testscore te weigeren als een van de elementen van de testscore te laag is.

We accepteren alleen tests die binnen twee jaar na uw registratiedatum zijn genomen (met uitzondering van Cambridge Engelse tests zonder einddatum).

Studenten die een Tier 4 (General) visum nodig hebben, moeten ervoor zorgen dat ze aan de Engelse taalvereisten van UK Visas and Immigration (UKVI) kunnen voldoen en we raden aan een IELTS voor UKVI-test te boeken.

Veiligheidsgoedkeuring voor Shrivenham

Sommige cursussen van Cranfield University worden gegeven aan de Defensie Academie van het Verenigd Koninkrijk, Shrivenham, een site van het Ministerie van Defensie (MoD). Alle aanvragers van cursussen die geheel of gedeeltelijk bij Shrivenham worden gegeven, moeten de BPSS (HMG Baseline Personnel Security Standard V4 april 2014) voltooien voorafgaand aan registratie voor de cursus of moeten al een veiligheidsmachtiging van dit niveau of hoger hebben.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder