MSc in systeembeheer en informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beschrijving van de cursus

De Masters in systeembeheer en informatietechnologie van Atlântica , een cursus die professionals traint voor ITS Management en geavanceerd onderzoek, het beheer van vaardigheden op het gebied van informatiebeheer, een multidisciplinair perspectief dat studenten biedt de conceptuele en methodologische instrumenten die nodig zijn voor een geïntegreerde analyse van de verschillende functies van ITS Management in een organisatorische context.

Met deze tweede cyclus cursus zal de student in staat zijn om kennis te verdiepen over de planning, ontwikkeling en exploitatie van informatiesystemen en technologieën, om methoden en technieken van onderzoek te leren, om zijn kennis van de informatica te integreren met nieuwe competenties in de ondernemende wetenschappen en om zijn capaciteiten te verbeteren communicatie en onderhandeling.

ontvangers

Afgestudeerden in informatietechnologie, engineering, management en andere verwante gebieden die proberen kennis te verwerven en te verdiepen en vaardigheden op het gebied van ITS Management te ontwikkelen.

rooster

Dinsdag, woensdag en donderdag in werkuren (18.30 - 22.30 uur)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Atlântica nasceu em 1996 como instituição de interesse público, que procurava ser uma referência orientada para a criação, transmissão e difusão do saber, da ciência e da tecnologia através da artic ... Lees meer

A Atlântica nasceu em 1996 como instituição de interesse público, que procurava ser uma referência orientada para a criação, transmissão e difusão do saber, da ciência e da tecnologia através da articulação do estudo, do ensino, da investigação e do desenvolvimento experimental. Lees Minder