MSc in structurele engineering

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De rol van de constructeur is van toenemend belang voor de samenleving naarmate de bevolking groeit en de wereld meer met elkaar verbonden wordt. Wolkenkrabbers worden groter en bruggen worden langer. De revolutie in groene energie vereist dat energie-opwekkende infrastructuur structureel ontworpen is voor veerkracht in ruwe omgevingen, bijvoorbeeld locaties met veel wind of diepe zee. Als een belangrijke bijdrage aan de CO2-productie (10% van de wereldwijde uitstoot), is de bouwsector afhankelijk van constructeurs om energie-efficiënte gebouwen te ontwerpen, met behulp van geschikte materialen om de milieu-impact van de sector te minimaliseren.

Studenten van de MSc Structural Engineering-cursus zullen worden voorzien van diepgaande kennis en blootstelling aan gevestigde en innovatieve ideeën en technieken om hen in staat te stellen verantwoorde oplossingen voor structurele engineeringproblemen te ontwikkelen.

Het zal de uiteenlopende aard van bouwtechniek behandelen door de integratie van kennis uit mechanica, materialen, structurele analyse en constructief ontwerp. Het programma zal ook de nieuwste technologietrends in civiele en structurele engineering omvatten, inclusief geavanceerde computationele modelleringsvaardigheden en zal betrekking hebben op technische uitdagingen en oplossingen voor het beheer en de levering van grootschalige infrastructuurwerken.

Waarom Structural Engineering bij Swansea?

De afdeling Civiele Techniek van het College of Engineering aan de Swansea University heeft een uitstekende en verreikende reputatie. Onze nieuwe MSc in Structural Engineering is gericht op geavanceerde training in technieken voor analyse en ontwerp van constructietechnieken.

Het is ontworpen om gespecialiseerde postdoctorale professionele ontwikkeling te bieden op het gebied van staal- en betonontwerp, structurele dynamica, structurele mechanica en tijdelijke werken, met een sterke nadruk op computermodellering en elementen van informatiebeheer.

Kende u deze feiten over onze afdeling Civiele Techniek in Swansea?

 • Het staat op de 10e plaats in het VK voor onderzoekskwaliteit en algemeen door de Times Good University Guide 2020.
 • Het is een belangrijk centrum voor onderzoek en opleiding in computationele mechanica en engineering.
 • Academici binnen de afdeling hebben pionierswerk verricht met veel technieken die tegenwoordig in commerciële simulatiesoftware worden gebruikt.

Uw ervaring met bouwtechniek

Je studie zal worden gevoed door een internationale gemeenschap van meer dan 500 postdoctorale studenten en 120 onderzoekspersoneel aan het College of Engineering.

Verdere studieondersteuning bestaat uit 24-uurs toegang tot onze on-site bibliotheek, geavanceerde laboratoria, het hele jaar door programma van gastcolleges en speciale postgraduate werkruimtes.

Structural Engineering Employment Opportunities

Afgestudeerden van de MSc Structural Engineering graad in Swansea zullen sterk gepositioneerd zijn voor het belonen van kansen. Je toekomst zou in een van de volgende rollen kunnen liggen.

 • Bouwkundig ingenieur
 • Bouwkundig ingenieur
 • Bouwmanagement
 • Engineering Project Manager
 • Bridge Engineer
 • Aardbeving Engineer
 • gebouw structuurontwerp
 • Ruimtevaart structureel ontwerp
 • Marien / offshore constructief ontwerp
 • Computationeel ingenieur

Toelatingseisen

Meestal zijn de toelatingseisen voor de MSc Structural Engineering een eerste of tweede klasse onderscheiding in Civiele Techniek of Structural Engineering, of een vergelijkbare relevante engineering of wetenschappelijke discipline. U moet ook een algemeen cijfer van ten minste 55% hebben, maar de prestaties in de belangrijkste modules zullen ook worden overwogen.

We verwelkomen aanvragen van toekomstige studenten van over de hele wereld en zoeken naar bewijs van het vorige onderzoek dat gelijkwaardig is aan de hierboven vermelde toelatingseisen. Het Postgraduate Admissions Office adviseert u graag over de vraag of uw kwalificaties geschikt zijn voor deelname aan de cursus die u wilt studeren.

Als Engels niet je eerste taal is, heb je een acceptabele pass nodig in een goedgekeurde Engelse taalkwalificatie om ervoor te zorgen dat je het volledige voordeel haalt uit het studeren aan Swansea. We beschouwen een breed scala aan kwalificaties, waaronder de Swansea University English Test, de British Council IELTS-test (met een score van minimaal 6,5 en 5,5 in elk onderdeel).

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder