MSc in structurele engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc in Structural Engineering is ontworpen om gespecialiseerde, postdoctorale training te bieden over geselecteerde aspecten van Structural Engineering. Het algemene doel van de cursus is het verbeteren van de technische vaardigheden van de afgestudeerden, en een uitgebreid project binnen een van de vakgebieden Structural Engineering vormt een belangrijk onderdeel van de cursus.

Het creëren van moderne gebouwen is een complexe operatie die professionele vaardigheden uit vele disciplines vereist. Deze cursus biedt geavanceerde training in de analyse, het ontwerp en de constructie van structuren in verschillende materialen. Het is gebaseerd op theoretisch en toegepast onderzoek naar het gedrag van echte structuren ondernomen in de Cardiff School of Engineering, die een internationale reputatie heeft opgebouwd voor zijn werk aan composietstructuren, plaatliggers, grootschalige testen, locatiebewaking en exacte berekening van het knikken en trillen van structuren.

Schemastructuur

De MSc in Structural Engineering is een full-time cursus van twaalf maanden, bestaande uit twee semesters van lezingen en cursussen gevolgd door een verdere specifieke projectperiode van vier maanden voor onderzoek en de voorbereiding van een proefschrift. Alle betrokken medewerkers zijn onderzoek actief in praktische gebieden van het vakgebied, en dit biedt ruimte voor interessante en actuele MSc-onderzoeksprojecten. Het niveau van betrokkenheid van alle medewerkers bij het lesgeven en leren is hoog en de cursussen worden gegeven door medewerkers die deskundig zijn op het gebied waarop ze lesgeven.

werk

De staat van dienst van afgestudeerden van de Cardiff University MSc in Structural Engineering is uitstekend, met de meerderheid van de afgestudeerden die zich bij engineering consultants voegen. Een klein aantal afgestudeerden (ongeveer 5 tot 10% per jaar) gaat verder studeren, meestal een doctoraat.

accreditatie

Dit programma is geaccrediteerd door de ICE, IStructE, IHT en IHIE, omdat het voldoet aan de vereisten voor verder leren voor een Chartered Engineer volgens de bepalingen van UK-SPEC voor intakes 2009-2013, voor kandidaten die al een CEng-geaccrediteerde BEng hebben verworven (Hons) niet-gegradueerde eerste graad of een IEng erkende BSc (Hons) niet-gegradueerde eerste graad.

Toelatingseisen

Toelating tot de MSc in Structural Engineering vereist een goede eerste graad in civiele, bouwkundige of structurele engineering, of in een verwant wetenschappelijke discipline, of passende professionele ervaring. Momenteel wordt een goede eerste graad beschouwd als een graad die equivalent zou zijn aan het behalen van een 2 (i) ereclassificatie van een Britse universiteit.

Aanvragers wier eerste taal niet Engels is, moeten een bevredigende norm behalen in een goedgekeurde Engelse taalkwalificatie voordat ze onvoorwaardelijk worden toegelaten tot een postacademische opleiding. De Engelse taaldienst van de universiteit voor internationale studenten biedt Engelse taalondersteuning en advies over academische studievaardigheden aan fulltime overzeese studenten die studeren - of van plan zijn te studeren - aan Cardiff University .

Collegegeld

Full time

  • Britse en EU-studenten: £ 9.700
  • Studenten van buiten de EU: £ 21,950

Deeltijd

  • Britse en EU-studenten: £ 4.850 / jaar
  • Studenten van buiten de EU: £ 10,975 / jaar

Financieringsmogelijkheden

Een beperkt aantal Cardiff School of Engineering International Scholarships is beschikbaar voor internationale studenten die zich aanmelden voor deze MSc-cursus. Het is niet nodig om deze aan te vragen, in aanmerking komende aanvragers worden in overweging genomen op basis van hun aanvraagformulier voor de MSc.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Lees meer

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Lees Minder