MSc in psychologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De MSc in Psychology biedt een snelle route om in aanmerking te komen voor Graduate Basis voor Chartered Membership bij de British Psychological Society, op voorwaarde dat een minimumnorm van 50% wordt bereikt.

Dit betekent dat aanvragers normaal gesproken al een aantal psychologie op het niet-gegradueerde niveau in een eerdere opleiding hebben bestudeerd en nu verder onderzoek willen doen om de mogelijkheid voor specialisatie in de psychologie in de toekomst mogelijk te maken.

Dit is daarom de eerste stap naar verdere postacademische training voor diegenen die een professionele carrière in de psychologie willen nastreven.

U krijgt de gelegenheid om praktische oefeningen te doen en zult gebruik maken van de uitgebreide psychologische laboratoriumvoorziening in het Centre for Psychology Studies. Je krijgt ook de gelegenheid om deel te nemen aan geavanceerde theoretische debatten die relevant zijn voor het begrijpen van hedendaagse kwesties in de samenleving.

Professionele accreditatie

Het programma is geaccrediteerd als het verlenen van geschiktheid voor de Graduate Basis voor Chartered Membership met de British Psychological Society, mits een gemiddelde van 50% wordt bereikt.

Dit zijn 'bekeringsprijzen' voor degenen die een Graduate Basis for Chartered Membership bij de British Psychological Society nodig hebben.

rankings

De University of Bradford staat op plaats 301-400 in de wereld voor sociale wetenschappen in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Toelatingseisen

 • Een diploma in de psychologie dat niet is geaccrediteerd door de BPS OF een diploma in een ander onderwerp dan de psychologie (bij het aanvragen van MSc)
 • Een minimale 2: 2 classificatie is vereist
 • Wiskunde en Engels GCSE Grade C (of gelijkwaardig)

Engelse taalvereisten

 • IELTS op 6.5 of het equivalent

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Houd er rekening mee dat voor het invoeren van 2020 de module-informatie kan worden gewijzigd.

modules

Kern

 • Cognitieve psychologie (PSY7010-B)
 • Sociale psychologie (niveau 7) (PSY7011-B)
 • Onderzoeksmethoden in de psychologie (PSY7004-B)
 • Psychobiologie en neurowetenschappen (PSY7012-B)
 • Ontwikkelingspsychologie (PSY7013-B)
 • Onderzoeksproject in de psychologie (PSY7007-B)
 • Dissertatie - Psychologie (PSY7008-B)

Keuze

 • De psychologie van gezondheid en eten (PSY6005-B)
 • Forensische psychologie (PSY6001-B)

Leren en beoordelen

Het onderwijs op het programma omvat lezingen, seminars voor kleine groepen, workshops en practica op laboratoriumbasis.

Je zult theorieën verkennen in de huidige debatten, en ervaring en zelfvertrouwen ontwikkelen om een weloverwogen bijdrage aan een argument te leveren. Gedurende het hele programma zul je vaardigheden verwerven in kennisverwerving, presentatie, discussie en debat die nuttig zullen zijn in je toekomstige loopbaanontwikkeling.

Beoordeling zal meestal gericht zijn op de schriftelijke uitdrukking van uw vaardigheden door middel van essays, examens of het schrijven van een dagboek. Je zult ook vaardigheden ontwikkelen in het presenteren van onderzoeksresultaten en in de productie van laboratoriumrapporten.

De Master Dissertation Psychologie biedt je de mogelijkheid om een empirisch onderzoek uit te voeren naar een bepaald gebied, met behulp van de vaardigheden die tijdens het programma zijn ontwikkeld. Deze studie zal helpen om uw vermogen om zelfstandig en rigoureus te werken verder te ontwikkelen, terwijl u profiteert van de steun van een personeelslid met ervaring op een vergelijkbaar gebied.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt bij het verduidelijken van plannen door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal georganiseerde workshops.

Carriere vooruitzichten

Dit is een snelle route om in aanmerking te komen voor de Graduate Basis voor Chartered Membership met de British Psychological Society. Het is daarom een belangrijke stap naar een professionele loopbaan in de psychologie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder