Lees de Officiële Beschrijving

Startdata: september, januari, mei

Collegegeld (2018/19): VK / EU: £ 7,995 Internationaal: £ 14.000

Wat zal ik studeren?

Deze MSc Project Management zal zich richten op het ontwikkelen van uw competentie als een goed afgerond project of programmaleider naast de bredere leiderschaps- en managementvaardigheden die vereist zijn om te slagen in een organisatie of sector. Live-industrieprojecten spelen een sleutelrol en hebben klanten als Volvo, Airbus, Balfour Beatty, de NHS en Google betrokken. De inhoud van de cursus omvat een reeks zeer actuele onderwerpen. Dit omvat: hoe de haalbaarheid van projecten te beoordelen, hoe risico's in projecten te beheren, hoe mensen samen te laten werken en hoe een projectenportfolio kan worden ontwikkeld. Het curriculum is afgestemd op de academische vereisten van de Association for Project Management (APM), de grootste professionele instantie in het VK voor projectmanagers.

Hoe kan ik lesgeven en beoordelen?

Je krijgt les in een mix van lezingen, seminars en workshops om je kennis van projectmanagementkaders en vaardigheden te laten groeien. Daarnaast wordt van u verwacht dat u deelneemt aan een onafhankelijk onderzoek met gericht en zelfgestuurd leren. Technology Enhanced Learning (TEL) is ingebed in de cursus met hulpmiddelen zoals het e-learningportaal 'Blackboard' en elektronische leeslijsten die uw voorbereiding op seminars en onafhankelijk onderzoek begeleiden. Tijdens je studie word je beoordeeld aan de hand van een mix van individuele en groepsbeoordelingen, presentaties, computersimulaties en examens.

Carrières en verdere studie

Deze cursus biedt mogelijkheden voor projectbeheer in vele sectoren. Afgestudeerden van Northumbria University zijn gaan werken voor multinationale bedrijven zoals BAE Systems, Volvo Car Group, NHS, Siemens, IBM, Hewlett-Packard, Shell en Virgin Money. Jobrollen omvatten projectmanagers, programmamanagers, projectportfoliobeheerders, managementconsultants, bedrijfsontwikkelaars, ondernemers, kwaliteitsmanagers en directeuren. Door de sterke vraag naar projectmanagers is het gemiddelde salaris voor ervaren professionals £ 62.000 per jaar of equivalent (Telegraph.co.uk 2015).

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Deze cursus is ook in deeltijd beschikbaar.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Northumbria University London Campus »

Laatst bijgewerkt op July 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mei 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Jan. 2020

Mei 2020

Discover Northumbria University London Campus

Are you management material?