MSc in programma en projectmanagement (PPM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Registratienummer (niet-lokaal Hoger en beroepsonderwijs (Verordening) Ordonnantie: 251907)


Wilt u overstappen naar projectbeheer, hetzij op uw huidige technische en zakelijke gebied, hetzij naar een nieuw vakgebied? Deelnemers aan deze cursus kunnen een zeer breed scala aan academische en professionele achtergronden hebben. Het is geschikt voor mensen met werkervaring en mensen met weinig of geen achtergrond in het bedrijfsleven.


Wat zal de cursus bieden?

De cursus biedt de methodologieën, hulpmiddelen, principes en filosofieën die effectief bijdragen aan de ontwikkeling en het beheer van zowel kleine als grote projecten en programma's. Je leert over human resource management in projecten en programma's, maar ook over risicomanagement en verandermanagement. Je ontwikkelt ook een methodische aanpak voor het beheer van de financiële aspecten van projecten en programma's.


Nadat je bent afgestudeerd

PPM-afgestudeerden kunnen verwachten dat ze werkzaam zijn in de dienstensector, informatietechnologie, engineering of een ander zakelijk gebied dat projectmanagementvaardigheden nodig heeft.


onderscheiding

Na een bevredigende afronding van het programma wordt een MSc in programma- en projectmanagement toegekend door de Universiteit van Warwick. Het is identiek aan het diploma dat in het VK wordt toegekend.


Belangrijkste kenmerken van de WMG-programma's

  • Warwick is een Top 10-universiteit in het Verenigd Koninkrijk.
  • Alle modules worden in Hong Kong gegeven door academici van WMG aan de University of Warwick, VK.
  • Duidelijke sprekersseries van industriële experts.
  • Studiemogelijkheid in het VK of bij andere WMG-partnerinstellingen in Singapore, Maleisië en Cyprus.
  • Collegegeldbeurzen zijn beschikbaar voor excellente studenten.
  • Innovatieve en beproefde lesmethoden.
  • Cursussen worden toegepast met echte, actuele industriële relevantie.
  • Flexibel lesrooster en programmaroute.
  • Verleidelijke carrièremogelijkheden.
  • Geen schriftelijke examens. Beoordeeld door opdrachten en project.

Opmerking: dit is een geregistreerde cursus onder de niet-lokale verordening voor hoger en beroepsonderwijs (verordening). Het is een kwestie van discretie voor individuele werkgevers om elke kwalificatie te erkennen waartoe deze cursus kan leiden.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Sharing the same vision of providing quality education and striving for excellence, WMG at the University of Warwick and the Vocational Training Council (VTC) have aligned themselves to provide a valu ... Lees meer

Sharing the same vision of providing quality education and striving for excellence, WMG at the University of Warwick and the Vocational Training Council (VTC) have aligned themselves to provide a valued choice to those who wish to acquire values, knowledge, and skills for enhancing their employability. Lees Minder