MSc in onderzoeksmethoden in psychologie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Krijg expert training in geavanceerde psychologie onderzoeksmethoden en voer basis- en toegepaste onderzoeksprojecten uit op een breed scala van gebieden met deze masteropleiding.

Je leert verschillende onderzoekstools te gebruiken, zoals databases, statistische software en computerprogramma's, en je ontwikkelt uitgebreide praktische onderzoeksvaardigheden die je kunt toepassen in elke context waar menselijk gedrag belangrijk is.

Je ontwikkelt een goed begrip van de aard en beperkingen van de wetenschappelijke methode en de belangrijkste alternatieven, naast kennis van de historische, theoretische en filosofische kwesties die aan de psychologische en gedragswetenschappen ten grondslag liggen.

Waarom onderzoeksmethoden in psychologie bij Swansea?

Onze afdeling Psychologie heeft een uitstekende reputatie, zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Volgens het Research Excellence Framework 2014 zijn we een van de slechts vier psychologieafdelingen in het VK die een 100% 4 * -beoordeling (maximale score mogelijk) behalen voor het bereik en de betekenis van ons werk.

We staan ook op de 2e plaats in het VK voor Graduate Prospects van The Times en Sunday Times University League Tables 2019.

Onze ultramoderne onderzoeksfaciliteiten omvatten een high-density electroencephalography (EEG) suite, een volledig uitgerust slaaplaboratorium, een sociale observatiesuite, eye-tracking, psychofysiologische, transcraniële directe stroomstimulatie (tDCS) en conditioneringslaboratoria, een levensduurlab en babykamer, plus meer dan 20 universele onderzoeksruimtes.

Uw onderzoeksmethoden in psychologie-ervaring

Ons brede scala aan optionele modules betekent dat u uw studies kunt afstemmen op uw specifieke interesses en doelen voor verdere studie.

Op basis van ons College voor Mens- en Gezondheidswetenschappen, profiteert u van een gevarieerde onderwijs- en onderzoeksomgeving, met veel mogelijkheden om verbindingen tussen disciplines te maken.

Veel van onze academische medewerkers zijn leiders in hun specialistische onderzoeksgebieden, waaronder klinische en gezondheidspsychologie, hersenletsel, slaap, cognitie, neurowetenschappen en ontwikkelingspsychologie.

Je gaat lid worden van een universiteit die als eerste in het VK staat voor de postdoctorale studententevredenheid (What Uni 2017).

Onderzoeksmethoden in een loopbaan in de psychologie

Een masterdiploma in onderzoeksmethoden in psychologie biedt carrièremogelijkheden in onderzoek op verschillende gebieden, niet alleen in de psychologie, maar ook in een reeks sociale en gezondheidswetenschappen. Het biedt ook een solide academische basis voor verdere studie en training in professionele en toegepaste psychologische gebieden.

Hoe je wordt geleerd

Het onderwijs wordt gegeven via een unieke mix van kleine groepsseminars, workshops, lezingen en praktische lessen. U krijgt regelmatig ondersteuning van het team en één-op-één onderwijsondersteuning van demonstranten voor technische onderwerpen.

We beoordelen het leren door middel van schriftelijke cursussen en rapporten van empirische projecten die individueel en in groepen worden uitgevoerd.

Toelatingseisen

  • Om te solliciteren heb je minimaal een UK 2.2 graad in psychologie nodig, of een verwante discipline, als je geen geschikte diplomakwalificatie hebt, moet je in staat zijn om substantiële onderzoeksactiviteiten in je huidige functie aan te tonen.
  • Als je eerste taal niet Engels is, moet je minimaal IELTS 6.5 hebben, met een minimum van 6.0 in alle domeinen, of een door de universiteit goedgekeurd equivalent, voordat je met het programma begint.
  • Je moet ook een engagement voor een volgende carrière binnen een onderzoeksomgeving aantonen.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

  • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
  • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.
  • We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

1225-DJI_0003Swansea University","author_url":"","source":""}" />

Swansea University werd voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar in de Whatuni Student Choice Awards 2019. De universiteit van Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in de categorie Internationaal in en plaatste de top drie in de categorieën Postdoctoraal en Cursus en Docenten. De Whatuni Student Choice Awards worden volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en commentaren afkomstig van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Guardian University Guide 2021 staan we op de 24e plaats in het VK en hebben we voor de tweede keer in drie jaar de titel van Welsh University of the Year gewonnen, waarmee we onze positie als toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales hebben bevestigd.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als gevolg hiervan hebben we een gouden beoordeling, de hoogst mogelijke beoordeling, behaald in het nationale Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we op de 6e plaats in het VK voor studenttevredenheid in de National Student Survey voor 2020.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder